Apr 24, 2013

Nopea aamupalavinkkiMä oon ainakin ollu aina tosi huono syömään aamupalaa, aluksi se jäi siksi koska mä huomasin olevani aina myöhässä. Se sängystä nouseminen vaan nyt sattuu olemaan niin hankalaa allekirjottaneella joten... Sittemmin en oo vaan osannut syödä aamusin, mutta vähän aika sitten aloin pikkuhiljaa taas syömään myös aamuisin ja aluks alotin niinkin pienellä asialla kuin smoothiella! Siitä saa halutessaan oikeen vitamiinipommin ja kiireessä sen voi ottaa vaikka mukaan, ite oon harrastanu sitä mm. kaatamalla valmiin smoothien muumitermariin!

Blogi2

Tähän yksinkertaiseen smoothieen menee aikaa n. 3 minuuttia. Itse laitoin tälläkertaa blenderiin vähän mansikoita, banaanin ja yhden kiivin, sekä hieman maustamatonta jogurttia. Parasta smoothien teossa on se, että makuyhdistelmiä voi kokeilla ja keksiä itse sitä mukaa mitä aineksia löytyy! Mun mielestä yksi parhaista smoothieista mitä oon kokeillut on ollu mustikoita ja päärynää.. Nam!

Tämmöinen smoothie on kaiken lisäksi tosi terveellinen, kun ei lisää sekaan mitään sokereita tai muuta, ite oon ainakin sitä mieltä, että hedelmien ja marjojen oma sokeri tuo tähän tehojuomaan ihan tarpeeks makua! ;-) Ottakaahan oppia ja opetelkaa syömään aamupalaa, jos ette sitä vielä tee! Lähtee aineenvaihdunta heti aamusta käyntiin ja olo on kaikin puolin pirteempi ja energisempi aamusta alkaen. Pikkuhiljaa sitten voi alkaa syömään vähän tukevamman aamiaisen, mutta smoothiella on hyvä alottaa!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ♥


4 comments:

 1. oi kun on herkullisen näkösiä kuvia tuli heti nälkä :D en tajuu kuka pärjää smoothiella aamupalana kun musta tuntuu et mä ainaski syön ihan sikana.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin syön nykyään aina jotai lisänä siihen, mut pienestä on hyvä alottaa kun ei oo tottunu! :)

   Delete
 2. Oi kuullostipa hyvältä :3

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥