Apr 16, 2013

Synttäreitä ja kysymys

En ole Lontoon matkan jälkeen meinannut keretä (jaksaa raahautua) koneelle, mutta ajattelin kuitenkin nyt tulla nopeasti piipahtamaan ja näyttämään vähän kuvia mitä viikonlopulta tuli, kun juhlittiin mun kaverin Katin synttäreitä!

Sitä ennen kysyn nopsasti haluatteko jotain postausta Lontoosta? :-) Mulla on matkalta niin kuvia kuin videoitakin, voin tehdä jonkun videokoosteen tai sitten ihan perinteisesti kuvina! Ostoksia tuli myös raahattua kotiin ihan luvattoman paljon, mutta niitä näkyy sitten varmaan tulevaisuudessa aina siellä täällä! Mutta kertokaa ihmeessä mielipiteenne, niin voin toteuttaa niitä! Instan seuraajat tiesivätkin jo, että paljastuin supernoloksi One Direction fanitytöksi ja oltiin poikien keikalla Lontoossa ja se oli niin uskomatonta, etten oo ehkä vieläkään toipunu siitä tai usko että me todella oltiin siellä ja nähtiin ne suunnilleen viiden metrin päästä!

Synttärilahjaksi Katille järjestettiin Fannin kanssa etkot meillä ja tähän kuului saunomista, ruuanlaittoa, höpöttelyä ja laittautumista! Oli kiva ilta josta jatkettiin tutkimaan Vantaan yöelämää, oli kyllä tosi hassua olla noiden kahden kanssa baarissa, kun en yleisesti ottaen oo viitsiny lähteä baariin kovin montaa kertaa, vaikka kohta "jo" vuoden oon täysi-ikänen ollu!

DSC_5849

Googletin erittäin katu-uskottavana Elmo-lippis päässä, kuinka pilkotaan ananas.

DSC_5861

Meidän alkudrinkit, mansikka-margaritat Tiimarin muovilaseista! Täytyy nyt kyllä sanoa, että kuulostaa ja näyttää paremmalta miltä se loppujen lopuksi maistu.. En suosittele tota suolareunusta tohon :-D

DSC_5863
DSC_5866

Pakko iskeä näitä ruokakuvia, kun kerrankin kokkasin ite jotain vähän haastavampaa kun nämä perusruuat! Sain jopa pastan keitettyä Al dente, vaikka tuntia ennen kokkaamista vielä kysyin äitiltä paniikissa mitä se tarkottaa. Miten niin oon hieman avuton keittiössä? Tykkään kyllä laittaa ruokaa, mutten ikinä uskalla kokeilla mitään uutta vaan käytän aina niitä tuttuja ja hyväks havattuja reseptejä.. Jälkkäriksi tältäkin poropeukalolta onnistui suklaafondue, nams... ♥

DSC_5913
Pikkusisko♥

8 comments:

 1. Lontoopostaus olis tosi kiva, niin kuvien kuin videoittenki kera! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, koitan saada jotain aikaseksi pian! :)

   Delete
 2. kuvaa ihmeessä mitä söit ! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin sitä, mut unohdin puolet kuvista :D! Pitää yrittää uudellee joku päivä!

   Delete
 3. JOOO!! Annika meijän ruokailujutun pitää jatkuu!! sun blogis on ihana<3 tiiät varmaan kuka oon ;)

  ReplyDelete
 4. eiku hitto tos onki mun kuva ja käyttäjä..........

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥