Jun 2, 2013

Heippa lukio..

...tervetuloa tulevaisuus! Eilen oli se päivä jota on odotettu suunnilleen siitä asti, kun menin kouluun. Saa laittaa ylioppilaslakin päähän ja tuntea, että taas on yks etappi saavutettu elämästä. En siis nyt tarkota pelkästään ylioppilaaks valmistumista, vaan ylipäätään valmistumista. Ei mulla oo yhtään sen enempää hajua mitä elämältäni haluan, kun ennen kun menin lukioon hakemaan sitä "lisäaikaa", mutta onpahan sivistytty, naurettu, itketty, saatu uusia ystäviä, saanut vanhoja ystäviä takaisin, tuskastellut, pitänyt hauskaa, miettinyt onko koko hommassa mitään järkeä ja kuitenkin vähän nauttinut.

DSC_0418

DSC_0414

DSC_0481


Olin päättänyt, että mä en todellakaa itke tuolla juhlassa, mut lähellä se oli ja lopuks kun vaan pääsin nousee seisomaan ja vilkasin Wilmaa ni kyllä se itkukin sieltä tuli. Tulee myös ikävä niitä ihmisiä, keitä ei vaan tule nähtyä enää lukion jälkeen. Ei vaikka kuinka haluaisi. Vaikka mä oon ihan ilonen, että pääsen pois tuolta koulusta niin on se silti aina vähän haikeaa, koska tuntuu et ihan vähän aika sitten mä olin ite se ykkönen, joka eksy käytävillä ja etti oikeita luokkia, se jolle koko lukio oli niin uutta ja outoa. Nyt on ohi wanhat, penkkarit ja abiristeily. Niin paljon hauskoja juttuja on mahtunu näihin kolmeen vuoteen, etten ees nyt haluu muistella niitä juttuja jotka on saanu mut toivomaan, ettei enää ikinä tarvis mennä kouluun.

DSC_0437

DSC_0442

DSC_0444

DSC_0456


Tuntuu oudolta, et nyt se on todella ohi. Ajattelin tehä vielä erillisen postauksen semmosista lukion "kohokohdista", mitkä mulla on jäänyt mieleen. Nyt kuitenkin vaan rentoilen ja nautin kesästä, kuitenkin jo toivoen et pian olis syksy ja pääsisi toteuttamaan yhden unelmistaan! Onnea kaikille ylioppilaille ja ammattikouluista valmistuneille, peruskoulujen päättäjiä unohtamatta! ♥ Ja kaikille muillekin hyvää kesää ja ehkä alkavaa kesälomaa, nauttikaa elämästä!

DSC_0459

DSC_0462

DSC_0502

10 comments:

 1. superkivan näkönen toi mekko ja superkauniina olit!:)

  ReplyDelete
 2. oot kyllä ihan sairaan kaunis ! :o

  ReplyDelete
 3. paljon onnea ylioppilaalle! wau ootpa ollu kauniina:)

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka kauniina olet ollut! Ihana tuo sun mekko!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥