Jun 25, 2013

Not everyone will understand

Noniin, lupailin vähän heppapostailuja tässä seuraavaksi! Myöhäseksi meni taasen, kun aamulla oli vielä ajokortin kakkosvaiheen teoriat ja liukasrata, mutta ompahan sekin nyt sitten ohi.. Illalla kävin sitten  maastoilemassa mun kaverin kanssa kanssa. Mikään ei oo kyl yhtä terapeuttista kun laukata maastossa ihanalla ilmalla!

DSC_2254
DSC_2367

Mutta asiaan. Leiriltä mulla ei valitettavasti ole oikeestaan kuvia, koska meitä oli siellä tosiaan n. 20 leiriläistä joista 7 oli koulu ja istuntaleirillä, millä itse olin ja me oltiin vissiin ikähaarukkaa 14-19. Loput oli yleisleiriläisiä ja vanhimmat heistä taisi olla jotain 12 vuotiaita. Joten mun kameran käyttö ei ymmärrettävästi ollut niille pienille kovin tuttua ja ne kuvat mitä ne oli sillä saanut otettua oli vähän tarkentunut huonosti tai ruutuun ei mahtunut kun hepan pää :-( Mutta arvostan että ne ees yritti kuvata meitä! 

DSC_1923
DSC_2106
DSC_2110

Oltiin tosiaan Fannin kanssa leirillä kahdestaan tänä vuonna. Oli kyllä tosi kivaa ja sain leiristä irti todella paljon! Oli kylläkin outoa mennä ratsastamaan jollain muulla hepalla kun Santulla, mutta se teki tosi, tosi hyvää. Nyt tajusin että pitäisi edes kerran kuussa tai kahdessa käydä ratsastamassa jollain eri hevosella, mieluiten opetuksessa.

Leirillä meillä oli joka päivä ensin koulutunti ja myöhemmin istuntatunti, sain sieltä niin paljon uusia vinkkejä että ne pääsikin heti kokeiluun kotona, kun menin sunnuntaina Santulle! Santtu olikin alkuvänkäilyn jälkeen tosi kiva ja ihan eri tavalla kuulolla kun aiemmin! Sainkin Katin mun mukaan pitkästä aikaa kuvaamaan ja yllättävän hyviä kuvista meistä saikin! ;-)

DSC_2157
DSC_2235
DSC_2319

Viikko Kuopiossa meni tosi nopeesti oli huippu kivaa taas! Me ollaan Fannin kanssa kyllä semmonen kauhukaksikko, että saatiin välillä vähän kummastelevia katseita.. En tiedä mistä johtuu että mun henkinen ikä laskee noin kymmenellä vuodella, kun oon Fannin kanssa? No pääasia on, että meillä on hauskaa ja sitähän oli. Viljeltiin meidän ihme inside-huumoria joka väliin, ehkä liiankin kanssa..

Kuopio on jotenkin niin kiva kaupunki! Päästiinkin vähän tutustumaan siihen kun kävin moikkaamassa mun yhtä superhyvää kamua Ritaa, jota en ollu ikinä aiemmin nähny livenä. Tutustuttiin netissä ja ollaan myös puhelimen välityksellä pidetty yhteyttä ja oli tosi kiva nähä ihan oikeesti! ♥ Hassua miten joku netistä tutuksi tullut kaveri voi tulla niin hyväksi ystäväksi ja olla niin samalla aaltopituudella.. Ois muuten kiva tietää onko kellään muilla superhyviä nettikamuja? :-)

DSC_2357
Maailman paras heponen ♥
Kuvituksena tosiaan noita sunnuntaisia Santtu kuvia ja kehityksen meidän välisessä yhteistyössä voi nähdä! Nyt osaan jo vähän lukea ja tulkita Santun välillä vähän omituista mieltä ja varautua sen käytökseen. Santtu on myös kasvattanut mun kärsivällisyyttä aika paljon, mikä on ainoastaan positiivista!

Nykyään jaksan tehdä tuhat toistoa hermostumatta, niin kauan että onnistutaan edes kerran. Ennen saatoin menettää hermoni ja lopettaa koko tehtävän tosi nopeasti, jos se ei heti sujunut. En kylläkään hevosta semmoisessa tilanteessa rankaissut, vaan heitin ohjat pois ja joko aloin tehdä jotain muuta tai kävelin vaan pitkin ohjin kenttää ympäri iäisyyden. Vielä pitäisi saada vähän rahaa käydä säännöllisesti tunneilla, jotta kehityksen suunta olis edelleen eteenpäin!

Tämmöstä hepparintamalla tällä kertaa, jos teillä ois jotain mielipiteitä jostain postaukseen liittyvästä (tai miksei liittymättömästäkin) niin luen mielellään kommentteja! :-)

8 comments:

 1. Kellä sä menit sen leirin? Kiva postaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menin aika paljon eri hepoilla! :) Kun saatiin toivoa, niin mä otin yleensä sen mikä jäi viimeseks ja annoin tavallaan muiden päättää, niin sain kokeilla tosi monia! Jee kiva että oli kiva! :-)

   Delete
 2. oliks teil leirikisat? :) monesko olit? ja kel menit? :) jos siis ymmärsin et olit heppahovis? oon itekki ollu siel joskus ja kiva paikka! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin juu, ja oli leirikisat :-) Menin Lassella ja olin toinen.

   Delete
 3. Mulla on tosi monta nettikaveria, mutta sitten kolme tosi hyvää ystävää joihin oon tutustunu netissä! Että et oo ainut :) Kyllä mun mielestä netistä voi ihan hyvin löytää ystäviä, vaikka pitääkin olla varovainen että keneen luottaa ja kelle antaa esim. puhelinnumeronsa ja niin edelleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ja hyvä on jutella aluks just facebookissa, koska siellä saa kyllä ihan hyvän käsityksen jos kyseessä on joku huijaus! :)

   Delete
 4. Se on ihan superjännää nähä nettikavereita ekaa kertaa kasvotusten :D mä en enää mesen ja ircin kuolemisen jälkee oo tutustunu netin kautta keneenkää :( tai sitte musta on vaan tullu vanha enkä jaksa höpötellä randomien kanssa yömyöhään

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, kun miettii et jos juttu ei luistakkaan samanlailla kasvotusten!
   Mäkin oon tutustunu vaan suurimpaan osaan nykyää facebookissa parin ryhmän kautta, musta tuntu et ennen just galleriassa tutustu paljon helpommin joihinki ihan randomeihin! :D

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥