Dec 18, 2013

Sneak peaks

Oon tänä aamuna heränny neljältä vaan odottaakseni, että pääsen soittamaan töihin etten pääse tulemaan koska oon kipeänä. Mun työkaverit on koko alkuviikon sanonu, että mun pitäis soittaa olevani kipeä jotta saisin levätä ja vähän myöhemmin aamulla (voiks sanoo, että seittemältä on "myöhemmin"...) ne oli laittanu viestin "Well done, we are proud!" :-D Ihania. Mun piti soittaa uudelleen, jotta puhuin mun managerin kanssa ja hän sanoi, että mun pitää levätä myös huominen ja soittaa uudelleen jos tunnen, että oon tarpeeks terve työskentelemään perjantaina. En kestä miten ihania noi ihmiset on!

Mutta kuitenkin, koska mulla ei oo oikeen voimia tehdä muuta kun makoilla täällä sängyn pohjalla, päätin tulla postailemaan! Kävin napsimassa vähän lisää tommosia sniikpiikkaus kuvia täältä, koska a) en jaksa siivota jotta voisin ottaa parempia kuvia b) tässä ei oo oikeestaan mitään nähtävää vielä.. Mutta pikkujuttuja joiden avulla voi vähän fiilistellä ja sit jännityksellä oottaa parempaa kämppäpostausa!

DSC_0032
DSC_0033

Wilma oli laittanu mulle ihanan viestin, mutta hyvän duunin toivotukset meni tälläkertaa hukkaan kun jäinkin nukkumaan, tai yrittämään nukkumista. On ihan uskomatonta että kun tottuu siihen, että herää aina kolmen aikoihin niin ei saa enää nukuttua seittemää-kahdeksaa pidemmälle vaikka sais.. Viikonloppusin erittäin raivostuttavaa!

DSC_0029
DSC_0030
DSC_0015

Sitten päästään mun huoneeseen jossa ei oikeesti oo aiemmin ollu ku vaatekaappi, sänky ja yöpöytä. Saatiin hoitoon Wilman sukulaisten tommonen ihana korituoliasia ja se on maailman paras paikka möllöttää! Wilma muuten onnistu jotenkin tippumaan siitä niin, että toi irtonainen koriosa jotenkin kallistu vähän liikaa ja se humpsahti sen kanssa lattialle ja me naurettiin sille varmaan kymmenen minuuttia taukoomatta, mulla on loistava kuvakin siitä puhelimessa!! Haha, nyt mua alko taas naurattaa se mielikuva... Mutta juu, tommosen mä haluisin hommata itsekin koska joskus joulun jälkeen toi lähtee takasin, sillä nyt sen paikalla on joulukuusi ja se tartti hoitopaikkaa ja täällä mun huoneessa etenkin on paljon tilaa toistaseksi!

DSC_0035
DSC_0027
DSC_0019

Wilman huoneeseen en viittiny mennä ottamaan kuvia, mutta yhdistelin niitä sit vähän näiden olkkarikuvien kanssa! Kukkaset on täällä ihan hirveen halpoja verrattuna Suomeen ja iso ruusukimppu maksaa esimerkiks muutaman punnan. Niillä saa ihanasti vähän eloa ja raikkautta tänne! Toi lettukuva ei muuten liity mitenkään tähän meidän kämppään, meillä ei todellakaan oo joka päivä lettuja pöydässä, mutta innostuin yks aamu vähän leipomaan ja epäonnistuneesti paistoin raakoja lettuja.

DSC_0034
DSC_0037
DSC_0041

Me ollaan yritetty saada tänne vähän joulufiilistä muutamilla jouluisilla kynttilöillä ja jouluvaloilla ja Wilma oli ostanu tommosen minikuusen, mutta silti tää kaipailis ehkä vielä jotain.. Toisaalta Wilma ei vielä tiiä onko se menossa kotiin jouluksi kun sillä on pitkä vapaa, mutta mulla on työvuoroja sillä viikolla ja just vaihdettiin niin, että oon myös 25 päivä töissä, eli sillon kun täällä juhlitaan joulua (ei, älkää kysykö kuka hemmetti tulee sillon syömään jotain sandwicheja tai patonkeja...). Mutta meitä on onneks tosi kiva porukka sillon töissä! Ja vois olla hieman orpo olo nököttää täällä yksikseen jouluna kun ei tosiaan siitä Wipasta vielä tiiä, joten mielummin oon töissä kivojen tyyppien kanssa. Tulee varmaan hassu ja erilaisempi joulu kun ikinä ennen, mutta sovittiin just äipän kanssa, että aattona laitetaan Skype päälle ja sehän ois melkeen kun kotona olis!

DSC_0040
DSC_0038
DSC_0036

Ostettiin toi ihana seinätarra kun se oli ihan sika hyvässä alennuksessa ja kaivattiin vähän jotain väriä tänne meidän olkkariin ja siihen se istuukin kun nenä päähän! Meillä on onneks Wipan kanssa melko samanlainen sisustusmaku ja vaan muutamissa jutuissa molemmat on joutunu vähän joustamaan, mutta eiköhän me tällähetkellä olla ihan tyytyväisiä molemmat täällä! Mä haluisin vielä laittaa vähän mun huonetta, mutta eiköhän sille löydy aikaa :-) Mitäs tykkäsitte tästä kurkkauksesta ja sekavasta selittelystä..? Antakaa anteeksi nää mun höpöttelyt, puhun mitä sattuu kun väsyttää niin pirusti ja aivot ei oo ihan terävimmillään just nyt..! Ja kiitos muuten kun ootte jaksanu täällä pysyä mun tauosta huolimatta! Lämmitti tätä pipipäätä noi teidän kommentit edelliseen postaukseen♥


6 comments:

 1. ihanaa kun tulit kertomaan kuulumisia, näitä sun juttujas on aina niin ihana lukea! En malta oottaa koska teet teijän kämppäesittelyä vähän laajemmin :)♥ Paranemisia sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Piristit hurjana mun päivää :)♥

   Delete
 2. Ihana toi seinäjuttu!!
  ♥: Katju

  ReplyDelete
 3. Tuli tosi hyvä mieli sun kirjotuksista :)
  -Iina

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥