Jan 26, 2014

Puhelimen tyhjennys

Jeeee, vaan vähän vajaa kuukaus taas hujahtanu, kyllä me kohta saadaan se kunnon netti hommattua, kunhan toi entisen netin sotku saatais selvitettyä loppuun asti.. Toisaalta on ollu kyllä tosi hyvä ollakin ilman nettiä koska Suomessa siellä tuli roikuttua ehkä vähän liikaakin aina.. :-D Sen pidemmittä puheitta teen nyt erittäin massapostauksen ja länttään vaan kasan mun puhelimeen kertyneitä kuvia ja annan teidän päättää jaksatteko katsella ja lukea niitä vai skippaatteko yli. PS MITÄ KUULUUUUU ♥

 Starbucks tykkää keksiä mulle uusia nimiä.. / Ihana päivä♥ / Iloinen minä lähössä hakemaan sushia / Idiootti minä kaatusin yhtenä aamuna kun juoksin (hölkkäsin puuskuttaen niinkun kuoleva) ja satutin polven. Kaaduin viimeviikolla muuten uudelleen ja sama polvi sekä toisen puolen käsi otti vähän kipeemmin osumaa.. Tarinan opetus: älä juokse.


Söpö pipari jonka sain töistä / JANNI OLI TÄÄLLÄ ♥ / Ja meillä on edelleen kylmä meidän kämpässä plööö / Mutta onneks kynttilät lämmittää!

Hipsterit ilmasen netin perässä osa 1 / Maailman söpöin pingujuttu / Ihan kivat näkymät mulla työpaikalta vai mitä? / Kello neljä ja nukutti, mut ilman selfietä ei voi lähtee töihin.

Wilma näytti hulvattomalta / Ulkona työkavereiden kanssa! Ne tykkää Wilmasta tyyliin enemmän kun musta kun tohon aikaan eka kysymys oli kun tulin "Mitä Wilmalle kuuluu?" :-DDD ♥ / Skypettelyä Katin kanssa ennenkun nettiongelmat paheni. / Maailman paras joululahjaylläri! Seuraavana päivänä sain äitiltä vielä lisää suklaata ♥
Okei en tiiä mitä tälle kollaasille tapahtui mut ignooratkaa laatu. Menin hakee Wilmaa lentokentältä (ku se ei ois ite osannu) ja oli ihana sää! / Leffassa wuuuuuu ekaa kertaa täällä! / Wilman hakemis- outfit / TYHJÄ LEFFATEATTERI!


Meijän hoodsit / AnkkaAnkka / ♥ / Happy New Year! (Seuraavana päivänä seittemältä töihin Wiiiiiiiiii!)


Fiilistelyy ja leffaa / Muotibloggaaja ja mielikuvituksellinen asu peiliposen kera. 10/10. / Happy me- selfie. Ei vaan oikeesti nyt on semmonen olo et kaikki on kohillaan, vaikka pieni koti-ikävä onki alkanu naputtelee pääkoppaa aina välillä. Pääsen kuitenkin kohta käymään kotikotona Suomessa ja pian saan myös mieluisia vieraita tänne♥ / #instafitness #healthyfood #fit #legday #eikipuueihyötyy #sweetchilisoossionhyvää #samoinmaito 

Ehkä mä pääsen taas palaamaan vähän nopeemmin ja sitten kohta taas postaan monta kertaa viikossa hähääää! 8) Haluisin mun tripodin tänne, jotta voisin yksinkin mennä ottamaan asukuvia, mutta se saa oottaa kunnes pääsen käymään kotona. Pitäkää hauskaa♥

6 comments:

  1. Kivoja kuvia ja mukava kuulla susta pitkästä aikaa :) Ja apua ko tuo viimisessä kuvassa oleva ruokahässäkkä näyttää hyvältä!

    Nyt on vähän niinkuin päätetty että britteihin muutto tapahtuisi huhtikuussa kun työt loppuvat ja mukaani luultavasti lähtee kaksi parasta ystävää au paireiksi. Ite aion ettiä töitä sitten paikan päältä :) Vielä pitäis vähän aikaa jaksaa oottaa vaikka mieluiten lähtisin vaikka heti mutta eiköhän tuo pari kuukautta mene suht äkkiä, ja onhan se kiva että on kuitenkin sitten vähän enemmän rahaa kun lähtö koittaa :) Vähän vaan meinaa turhauttaa kun on tehnyt mieli lähtä jo niin pitkään, mutta maltti on valttia vai miten se meni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii kiva kuulla! :-) jos ootte Lontooseen muuttamassa niin ilmottakaa jos haluutte vuokrata jonkun kämpän meidän kans :D Me ollaan nimittäin mahdollisesto vaihtamassa kämppää ja ois niin kiva saada lisää kämppiksiä ja suhteessa isompi kämppä jaettuna monelle on halvempi haha ! Jep maltti on valttia ja vaik mullaki oli kiire muuttaa tänne ni nyt oon niin ilonen kun tiedossa on pian reissu Suomeen :-)!!

      Delete
    2. Tuo kämppäjuttu kuullostaa kyllä tosi hyvältä! :) Nää mun kaverit luultavasti kyllä asuvat sitten tulevien hostiensa kanssa mutta mullahan kyllä tosiaa ois tulossa sitten kämpän haku eteen. En kyllä oikein vieläkkään oo osannu päättää muuttaakko lontooseen vai birminghamiin (ihan mahoton valinta kun ei oo koskaan kummassakkaan kaupungissa käynyt...) mutta voin kyllä ilmotella kuhan oon päättänyt :)

      Delete
    3. Äh mun vastaus ei ilmeisesti aiemmin tullu tähän! No mutta ei siinä kommentissa oikeen muuta kun että varmaan on vaikee valinta! Lontoota voin ainakin suositella ihan täysillä, Birminghamissa on varmaan enemmän semmosta brittimeininkiä kun taas Lontoossa on paljon erilaisia kulttuureja ja itelläkin on ystäviä niin varmaan kymmenestä eri maasta :-) Silti on niin kiva, että kaikki pystyy puhumaan enkkua keskenään ja esim. duunissa tule sitten tavattua niitä ihan brittejäkin vaikakkin asiakkaiden muodossa!

      Delete
  2. Mää lovetan sua ihan kybällä mimmi! Pusuja ja haleja ainaski satatuhatta

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥