Apr 28, 2013

What I eat

AAMIAINEN
DSC_5996

Kuten tossa muutama postaus takaperin mainitsin, alotan mun aamut usein smoothiella. Tässä on banaani-mansikka smoothie ja kaverina ruisleipää juustolla, kalkkunalla ja basilikalla!

LOUNAS/PÄIVÄLLINEN
DSC_5926

Täytettyjä kesäkurpitsoja. Täytteessä oli mm. tuorejuustoa, tonnikalaa ja riisiä sekä päällä vähän juustoa! Noi täyttää oikeesti ihan älyttömän nopeasti, vaikkei ehkä kuulostais siltä!

VÄLIPALA
DSC_5999

Yritän syödä aina jonkun pienen välipalan ja muistaa juoda lasin vettä. Juon nimittäin tosi vähän päivittäin ja oon koittanu nyt vähän tsempata siinä! Joskus nimittäin havahdun siihen, etten oo välttämättä juonu mitään koko päivänä ja olo on melko voimaton.

ILTAPALA
DSC_5916

Illalla joskus 6-7 aikaan syön vielä kevyesti jotain iltapalaa. Yleensä maustamatonta jogurttia ja jotain hedelmää (banaania, mansikoita, mustikoita, kiiviä, jotain melonia...), pähkinöitä, siemeniä ja rusinoita sekä hunajaa sekoitettuna! En keksi äkkiä mitään parempaa.

Oon yrittäny nyt vähentää päivän aikaista napostelua, joka on mun suuri pahe! Oon onnistunutki siinä ihan kivasti muutamia päiviä lukuunottamatta.. ;-) Näiden lisäks työpäivinä syön yleensä töissä jotain salaattia missä on millon mitäkin, mutta yleensä kanaa, fetaa, tomaattia, ananasta ja sipulia!

4 comments:

  1. Etkö syö ollenkaan päivällistä D:: Oon huomannut että suurin osta näistä viimeaikoina "what i eat"-postauksia tehneistä bloggareista (esim. annika o) ei myöskään syö päivällistä :D Kyllä mä ainakin tarviin 2 lämmintä ruokaa päivässä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tuppaan heräämään toisinaan niin myöhään, etten jaksa syyä kahta lämmintä ruokaa, kun aamupala venyy niin pitkälle. Mutta kuten kirjottelinkin niin syön esim. työpäivinä kevyemmän lounaan ja sitten mulle noi kesäkurpitsat tässä tapauksessa menee ihan täyttävästä päivällisestä! :) Pääasia mulla on että saan riittävästi energiaa mun päiviin ja sitä kyllä saan!

      Delete
  2. onpa hyvän näköisiä annoksia! alko tehä mieli appelsiinia:D
    ja noi kurpitsat, pitää kokeilla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi et enää ei oo kauheen hyviä appelsiineja! :< Ja kannattaa kokeilla, ne on ihan sika hyviä!!

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥