Jul 11, 2013

Via iPhone

Viimepostauksesta on vierähtäny aikaa ja vaikka haluisin sanoa, että oon pahoillani etten oo kirjotellu ni en kyllä oo. Pahoillani oon siitä, etten oo oikeesti oikeen ehtiny istahtaa koneelle. Oon nimittäin ollu pitkiä päiviä töissä, kun me ollaan vähän alimiehityksellä tällä hetkellä ja ne muutamat vapaapäivät käytän nukkumalla pitkään ja näkemällä kavereita, koska puolivuorokautisten työpäivien jälkeen sitä on aika rättipoikkiväsynyt.

Nyt kaivelin kuitenkin puhelinta, koska sitä on tullu kanniskeltua mukana toisin kun kameraa joten ajattelin päivitellä vähän näitä kuvia tänne, jotta pääsette vähän kärryille mitä tässä on ehtinyt tapahtua! Nyt kuitenkin koitan vähän ryhdistäytyä tän bloginkin kanssa ja päästä postailemaan edes sen muutaman kerran viikossa.

Mulla olis muuten tossa läjä melko käyttämättömiä/suht uusia vaatteita, kenkiä ja laukkuja, kiinnostaisko ketään blogikirppis?

Viimeaikoina mä oon..

Blogi3

..päässy ylioppilaaksi, heränny maailman paras kamu kainalossa, istunu mun parhaan ystävän seurassa hyttysten ruokana meidän deepshit -järvellä ja syöny mansikoita!

Blogi4

.. tienannu vähän lapsenvahtina, käyny pyörähtämässä ostoksilla (onse muuten kumma, että saa tosi kummallisia katseita kun pukeutuu hameeseen joka kuitenkin peittää pyllyn, ja sitten on kuitenkin ihan normaalia liikkua niissä "näytän puolet pyllystäni eikä mulla oikeestaan oo paitaakaan" vaatteissa), ja nauttinu täysin rinnoin kesäilloista tallilla..♥

Blogi5
..ollu Kuopiossa heppailemassa ja sotkenu huoneen heti, poseerannu hienosti hepan kanssa, ratsastanut hienolla kouluhepalla jota en kuitenkaan kovin hyvin osannu, ollut masis kun pitää poistua Kuopion ilmatilasta, mutta piristynyt kun päästiin Perälään...
Blogi6

..oon sanonu kampaajalle; tee mitä haluat, menny viettämään juhannusta, käynyt serkun rippijuhlissa ja jopa ehtoollisella!!! sekä oon nauranu noille meidän imuripiirrustuksille..
Blogi7
.. oon viettäny turhan paljon aikaa töissä, niin väsyneenä että leikkasin puolet mun peukalosta salaatin sekaan (en oikeesti, mutta ei se kaukana ollu :-D), rentoutunutkin vähän, saanut uuden koirakaverin mun veljen tyttöystävän toisesta koirasta!
Blogi8

..oon käyny yöuinnilla ja saastuttanut luontoa pesemällä hiukset järvessä :-(, oon hengannut mun kavereiden kanssa lentokentällä ja käyny vähän ostostelemassa ja syömässä!

10 comments:

 1. Mua ainekin kiinnostaa blogikirppis!! :) Ja kivoja jutskia oot tehny, yöuinnit on vaan parasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jii! :) ja niin on, niissä on vaan jotenkin ihan erityinen fiilis!

   Delete
 2. Kiinnostaa kiinnostaa! :-) Minkä kokosia ne vaatteet ja kengät suunnilleen ois, et kannattaako mun olla täällä ihan all hopes up ja odotella :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaatteet on kokoa s/m ja kengät 38-39 ! :) Ehin huomenna kuvailla ne, et joskus aamupäivästä kannattaa tulla kurkkimaan!

   Delete
  2. Oi vitsit ihanaaa! Oon justiinsa saman kokonen :-) Yleensä kun bloggarit on sellasia 155cm pitusia XS-kokosia ja kengät on kokooo 36 niin tällanen keskivertotallaaja ei ikinä mahu mihinkään semmosiin vaatteisiin ja joudun kaiholla skippaamaan kaikki blogikirppikset :D

   Delete
  3. Mulla on ihan sama juttu!!

   Delete
 3. joo blogikirppis kuulostaa hyvälle:-) ihana postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva että sillä on kannatusta! Ja kiitos superpaljon :)

   Delete
 4. Supersöpö toi viiksipaita-asu!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä superkiva, mut sai paljon outoja katseita :D !!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥