Jul 23, 2013

Best outfit ever

Pitää taas muistuttaa, et One Direction on paras, menkää kattomaan tää musiikkivideo ja voitte sit vihata mua siks kun kuuntelen sitä kokoajan.. En muuten tajua, kun jotkut vihaa jotain ihmistä sen takia millasta musiikkia se kuuntelee? En vaan käsitä, miten se vaikuttaa esim. ystävyyssuhteeseen? :-D Okei tästä sais ihan täysin oman postauksen, joten en ala kirjottamaan mitään romaania nyt..

Mutta tähän pläjähtää pari kuvaa mun naamasta, joten jos ette halua kattoa niin ei tarvitte! Kaivelin yks päivä vaatekaappia ja löysin ton topin jonka ostin viimekesänä Virosta ja sillon en enää ehtiny käyttää sitä (kerrotteko mikä älynväläys oli ostaa pelkkiä kesävaatteita vikalla kesälomaviikolla?) joten nyt muistin et se oli kiva ja mukava paita. Peittää myös turvonneen vatsan, heh. En tiedä mille ruoka-aineelle oon allerginen tai jotain, koska mulla tulee maha tosi kipeeks ja turvonneeks välillä kun syön, mut en vaan keksi mistä se vois johtua.. Ehdotuksia otetaan vastaan!

asukuvat2
DSC_0012
asukuvat1

Ää, tästäkin asusta huomaa miten tylsä se on, kun en vaan osaa käyttää mitään koruja.. Ostan aina kaikkia kivoja koruja, mut en osaa laittaa niitä päälle enkä yhdistellä. Yleensä mulla onkin päällä vaan Thomas Sabon koru ja ylppärilahjaks saatu ohut valkokultanen ranneketju. Sekä joskus kaulassa rippiristi tai sitten Lontoosta ostettu höyhenkoru. Korviksia käytän kun muistan, yleensä en koska töissä en saa ja muuten en sitten ikinä muista, kun ei oo tottunu.. Onko täällä muita, jotka ei osaa käyttää koruja? Entä onko joku opetellut?

16 comments:

  1. lol noi kengät.... t. et salee arvaa kuka</3<3<3333333

    ReplyDelete
  2. Turpooko sulla talvisinkin vatsa ja kipeytyy? Kevät/kesä/syksy on meinaa sellasta aikaa, että ristiallergiat voi yliherkistää sut melkeen mille tahansa ruoka-aineelle. Onko sulla jotain allergioita tai yhtään heinänuhaa tms? Esim. koivuallergia herkistää omenalle ja päärynälle (ja muistaakseni jollekki pähkinälle), pujo herkistää palsternakalle ja purjolle (niitä on joka keitossa jos käyttää esim. pakastevihanneksia) jneeeeee lista on loputon :D Mulla tää on ihan saatanasta näiden ristiallergioiden takia, en voi kesäsin syödä/käsitellä ollenkaan vehnää eli en voi esimerkiks leipoa ollenkaan :-( myös omena, päärynä, mansikka, herne, ananas, manteli ja jotku pähkinät aiheuttaa oireita mutta pienissä määrissä voin niitä syödä. Tosin se pieni määrä on tosiaan PIENI, voin syödä ehkä 5 mansikkaa ennen kun tulee vatsa kipeeks ja alkaa "kutisemaan" (en oikeen osaa nimetä sitä tunnetta, silleen kutittaa/kihelmöi?? :D) suunympärys ja ihottumaa ilmestyy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei oo ennen tullu mitään, nyt muutaman viikon vasta! Se on just kumma et mulla ei oo mitään muita allergioita oikeestaan, niin mistä tämmönen yhtäkkiä tulis! Mut justiinki mansikoita en oo voinu tänä kesänä syyä oikeen yhtään kun heti alkaa sattua vatsaan :( ehkä se johtuu sitten jostain tommosesta, äryttävää! Hah, joskus kyllä söin syksyllä kauheesti omenoita ja yhtäkkiä mulla oli kauhee nokkosihottuma et liittyyköhän jotenkin samaan asiaan.. :D

      Delete
  3. Tosi kauniita kuvia :) Noi sun hiukset on niin täydellisen väriset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitoksia :)! Haluisin niitä ihan pikkasen vaaleemmiks vielä latvoista, mut ehkä pikkuhiljaa..!

      Delete
  4. epäilisin vilja-allergiaa? tai vilja yliherkkyyttä.

    ReplyDelete
  5. Näytät tosi ihastuttavalta tossa asussa :) olen seuranut blogisi jonkin aika ja kaikki postaukset on kiinostava lukea, etenkin kuvaamasi video oli hauskoja olisi kiva nähdä lisää T. KJ

    ReplyDelete
  6. Voi ei oot ihana! Löysin sun blogin tänään, ja ihastuin ihan samantien! Oot ihan superkaunis, tarpeeks luonnollinen ja tollanen sulonen :3 Kuvat on ihania, ja kun selasin nyt tätä sun blogia vähän, mulle tuli tosi ilonen fiilis ja nyt mulla on tällanen retardi kestohymy mitä mun velikin jo kävi ihmettelemässä :D Ei mulla ollu siis oikeestaan mitään asiaa, oli vaan pakko tulla kirjottamaan ja samalla ilmottaa että sait yhen uuen anonyymilukijan lisää ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiiikä tää oli ihana kommentti!! :-D tänne kommentoitaessa ei tarvi ees olla mitää järkevää asiaa tai asiaa ollenkaan! Kiitos ihanasta ja tämmösestä "you made my day" kommentista ja tervetuloa lukemaan <3 !!

      Delete
  7. Äwä ihana oot! Linkkasit blogin ku niitä tuol ht netissä huutelin :3 Oioi pakko oli liittyä lukijaks, ei näistä postauksista voi jäädä paitsi! :) Kaunis oot, ja toi biisi ( BSE ) on ihan sairaan ihana ♥ Aina saan himmeet kiksit ku kattelen sit :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei mikä ihana kommenttii! :) kiitos ihan sikana ja ihana kun liityit lukijaks! Ja se on, sitä videoo ei voi kattoo tulemat hyvälle tuulelle! Kannattaa selaa vähän alemmas, jossain huhtikuul on Lontop video minkä lopul on yks pätkä poikien keikalt ku oltii ;)

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥