Nov 17, 2013

Last few weeks

Mä oon koittanu kirjottaa tätä postausta monena päivänä ja nytkin jo melkeen pari tuntia. Kirjotan samat jutut uudelleen ja uudelleen ja sitten pyyhin ne pois. En osaa alottaa, enkä tiedä mitä mun pitäisi kirjottaa enkä ees tiedä miksi tää tuntuu nyt näin vaikeelta.

Kännykkä
Tässä tunnelmia ekalta viikolta kun asuttiin kahdessa eri hotellissa, ensimmäisestä kuvasta sen verran että pitkän päivän jälkeen meidän avainkortti ei toiminut, toisesta kuvasta ei tarvitse varmaan kertoakaan mitään.. Kerrankin muuten mun nimi meni oikein Starbucksissa ja Wilman meni päin hemmettiä! Sain kerrankin nauraa, kun mut tunnetaan yleensä nimillä Aranka, Arlika, Arks....

Ollaan asuttu täällä meidän kämpässä nyt muutama viikko. Ekaan viikkoon kuului totuttelua siihen, että me vihdoin ollaan täällä, netin metsästystä ja kaiken käytönnön asioiden selvittelyä sekä tietysti työnhakua. Toka viikko mulla onkin mennyt sitten töissä! Oon herännyt joka aamu ennen neljää, kiskonut vaatteet päälle ja lähtenyt bussipysäkille. Ens viikolla saankin kokeilla semmosta lenkkeilyä Lontoon yössä, nimittäin toi bussikortti on vähän turhan kallis just nyt, kun vuokra on maksettavana ja palkka alkaa tulemaan vasta parin viikon jälkeen. No onneks mun työmatka ei ihan kauheen pitkä ole, kävellen tästä menee varmaan suunnilleen tunti, saa nähdä miten se sujuu neljältä aamulla! :-D

Kännykkä2

Mitään muuta ihmeellistä täällä ei oo oikeesti tapahtunut! Töissä on ollut kivaa, vaikka se onkin aika rankkaa vaikka luulin että se ois melko samanlaista kun mun edellinen työ.. On ollu ihanaa tutustua vähän muihinkin ihmisiin, vaikkei mitään sydänystäviä ookkaan vielä löytynyt!

Mä en nyt ihan oikeesti jaksa väkisin enää vääntää tähän yhtäkään lausetta, koitan vähän paremmalla onnella ens kerralla :-D Voisin ehkä yrittää kirjottaa vähän mun muuttovinkeistä Lontooseen, kun ite ainakin olisin kaivannut semmosta opasta joka ois oikeesti kertonut kaiken mitä tarvii tehdä ja tietää! Nyt jotkut asiat tuli opittua kantapään kautta ja jos siellä ruudun toisella puolella on yhtään joka haaveilee tänne muuttamisesta niin kertokaa oisko kiinnostusta?

Kännykkä1

Kännykkä3

12 comments:

 1. Ehottomasti muuttovinkkejä! Tulis ainakin mulle tarpeeseen :) Niin ja tosi kiva että oot jo löytäny töitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä, enköhän mä jotain saa aikaseksi niistä! Ja kiitos :)

   Delete
 2. Muuttovinkit Lontooseen olis todella tarpeellisia! Ja olisi kiva jos voisit kertoa myös miten paljon rahaa täytyisi varata mihinkin ja mitkä on niitä mahdollisesti yllättäviä rahansyöjäloukkuja :D Sulla on ihana blogi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) ja joo, on tullu parikin juttua tosiaan opittu kantapään kautta niin aina kiva jos saa varotettua jotain muuta varautumaan niihin! :)

   Delete
 3. mua ainakin kiinnostaa noi muuttovinkit (ei nyt just Lontooseen, mut ulkomaille kuitenkin...)

  (koska mä oon päättäny uskaltaa! oon jo yhteen paikkaan hakenu :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jehuuu hyvä sä!!! :) kerro fb lisäää!?!

   Delete
 4. http://pienetajatukset.blogspot.fi/2013/11/lontooseen-muuttamisesta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihmettelin kun tää näky viittaavana sivustona tilastoissa, mut joku oli sitten näemmä linkannut mun postauksen tänne :-D anyway onneksi oli koska lueskelin sun blogia tässä läpi, tosi kiva blogi ja oli kiva törmätä jonkun toisenkin lontoolaistuneen blogiin, vaikka ite Suomessa jo oonkin :-) Nauti siellä olosta! <3

   Delete
  2. Oii kiva kuulla! :-) Nauton varppina, tää kaupunki on niin ihana! <3

   Delete
 5. Siiiiis mistä sait töitä? :) En löytänyt vaikka koitin lukea eh DD:

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ihan tarkotuksella oo kertonu sen tarkemmin, ne kyllä tietää keiden tarvii :)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥