Oct 27, 2013

Moving in soon!

Saatiin loppuviikosta ihania uutisia meidän asunnonvälittäjältä! Sen meidän vuokrakämpän asuntokaupat on nimittäin vihdoin saatu jotenkin selvitettyä (en edes tiedä mikä kaikki siinä on ottanut aikaa, mutta kauan on kuitenkin kestänyt..) ja päästään muuttamaan viikon päästä! Ihanaa kun pääsee purkamaan matkalaukut, eikä tarvii koko ajan olla "kylässä" ja miettiä onkohan nyt sopivaa tehdä sitä ja tätä, vaan kohta meillä on oma koti ja voidaan luoda omat säännöt! Tällä hetkellä ollaan Wilman sukulaisella ja hänen miehellä ja he asuukin tässä ihan tulevan kämppämme lähellä.

Kamera3
moikkismoi
Photobombing


Käytiin loppuviikosta vähän leikkimässä turisteja, koska ens viikolla alkaakin semmonen armoton työnhaku kun vihdoin saadaan osote ja se hemmetin pankkitilikin avattua! Yay! Nyt ollaan nautittu Lontoosta ja käveltiinkin torstaina varmaan kymmenen kilometriä, jonka jälkeen vedettiin pienet karkkiöverit joten siinä meni sitten sekin liikunnallinen hyöty... :-D

Viikonlopun alku ollaan vaan rentoiltu, koska perjantainen tavaroiden raahaus reissu taas tänne toiselle puolelle Lontoota oli jotain semmosta, mitä en haluu enään koskaan tehdä. Oikeesti siis.. Viime kerrasta oppineena yritettiin valita nyt semmoset metroasemat missä on se "step-free access". MIKSI NIILLÄ ASEMILLA OLI SILTI PORTAITA MITÄ EI VOINUT VÄLTTÄÄ?! On oikeesti yllättävän vaikeeta yksin raahata isoa matkalaukkua, pientä kässärilaukkua sekä käsilaukkua päällään ne kaikki loput vaatteet mitä ei saanut tungettua sinne laukkuihin. No päästiin onneks perille ja nyt meillä ei oo enää tommosia matkoja jee! Syötiin hyvää (ja halpaa) sushia ja kateltiin leffoja, kun ollaa nyt kahdestaan täällä Wipan sukulaisilla viikonloppu.

Kamera5
DSC_2470


Musta tuntuu, että nää mun viime aikojen postaukset on ollu aikalailla tämmöstä kuulumisten kirjottelua ja vähän enemmän päiväkirjamaista tekstiä. Mitä mieltä te ootte, vähennänkö tämmösiä vai miten? Mä en itse oikeen välitä tämmösistä blogeista, ellei niitä kirjota mun joku tuttu, mutta en oikeen tiiä mitä kaikkea mä täältä postaisin. Kun suurin osa mun kavereista ja perheestä seurailee meidän kuulumisia myös täältä, mutta plääääh. Onko antaa ideoita? Tässä postauksessa oli myös aika monta kollaasia.. Hope you don't mind!

Apua mitä ajatushyppelyä tää mun postaus onkaan, toivottavasti tästä saa jotain selvää! Me jäädään tänne oottelemaan syysmyrskyä, minkä pitäis saapua tänne joskus nyt? Ainakin tuolla tuulee aikalailla, mutta saa nähdä millanen yö tulee!

Kamera6
DSC_2492


PS. Myös Wilma on alkanu kirjottamaan blogia, joten jos haluutte liittyä lukijoiksi ja seurata meidän elämää myös Wipan näkökulmasta niin klikatkaa tästä! Näin alkuun meillä on varmaan paljon samoja kuvia, koska kannetaan yleensä vaan toisen kameraa mukana, mutta asia varmaan muuttuu tässä parin viikon aikana!

16 comments:

 1. Mua ainakin kiinnostaa. :) En kyllä tiiä meinasitko tossa kysyä just niiltä ei-tutuilta :D silti!!

  ReplyDelete
 2. kaikki kiinnostaa mitä siellä touhuutte<3

  ReplyDelete
 3. Kyllä mullekkin kelpaa tämmöset kuulumis postauksetkin :)

  ReplyDelete
 4. hei nää tälläset kuulumispostaukset on just kivoja :) Lisää vaan!

  ReplyDelete
 5. Lisää vaan tämmösiä... nimittäin tää on mielenkiintoista luettavaa ja se on kiva juttu, kun laitat paljon kuvia :) Ja noi kollaasit on myös kivoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että kelpaa! :) tähänkin ois saanu paljon lisää kuvia, mut tuntu ettei ne sopinu sitten taas näihin kuviin yhtään..

   Delete
 6. muaki kiinnostaa :) millane sää siellä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva! :) täällä on ollu semmosta 14-17 astetta lämmintä, että on pärjänny hyvin neuleella ulkona, mutta nyt täällä pitäis alkaa joku myrsky, mutta toistaseks ei kyllä muuta kun sada!

   Delete
 7. Mulla on niin sama fiilis tosta että kirjottaminen menee turhan paljon päiväkirjamaiseks oman blogin kohalla. Muttaku ei reissussa oo oikee muuta kerrottavaa ku oon tehny sitä sun tätä :D Varmasti sitteku asetut sinne ja arki rutinoituu nii on tilaa taas "harkitummille" postauksille (tosin mulla ei vielä 2kk kohallakaan tunnu olevan...) Näitä on ollu kiva lukea, siellä näyttää niin ihanan aurinkoiselta ja huolettomalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Sittenkun tietää, että perhe ja kaverit tykkää pysyä tätä kautta perillä kuulumisista, niin tulee kerrottua semmosta mitä ei normaalisti ehkä kirjottelisi! No ehkä se joskus puolen vuoden jälkeen sitten normalisoituu :D!

   Täällä on kyllä ollu ihanan rentouttavaa, vaikkakin huomenna se kaikki varmaan muuttuu kun pitäis alkaa miettimään oikeesti sitä työpaikkaa ja muuta.. Että kohta varmaan tää on täynnä niitä stressipostauksia että miksei löydy duunia!

   Delete
 8. Näitä on paras lukee. <3

  Ritsku

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥