Jun 9, 2014

Happy

Tiiättekö välillä kun on niitä päiviä et kaikki menee vaan niin putkeen kokoajan? Viime keskiviikkona Wilma laitto mulle viestiä et se ostaa meille liput One Directionin keikalle taas jos en kieltäydy ja sitku molemmilla sattu sopivasti olee vapaata se ilta ni me suunnattiin perjantai-iltana Wembley Stadiumille sitte keikkailemaan. Oli muuten ihan älyttömän hienoo olla siellä, koska se koko stadium oli ihan täys ihmisiä ja se koko fiilis vaan oli niin upee, vaikkei me mitään kauheen sekopäisiä (niin niin..) fanityttöjä olla!Oon ostanu myös maailman söpöimmän matkalaukun, yritin nimittäin äsken varata mulle ja mun kaverille äkkilähtöä, mutta en pystyny maksamaan sitä joten peukut pystyyn et huomenna ois vielä paikkoja sinne ja pääsisin pian lämpimäään! Täälläkin on nimittäin ihan sairaan kuuma ollu viimesen viikon, mut semmonen tuskallinen kuumuus kun ei pääse rannalle.


Tää oli vaan tämmönen pikanen "olen edelleen täällä, en kadonnut uudelleen" - postaus kun teki mieli tulla jakamaan ees jotain tänne! Ai muuten rakastan mun kaverin polaroid kameraa niin paljon! Aina kun ollaan ulkona ja otetaan sillä kuvia niin aletaan tapella et kuka saa tällä kertaa kuvan haha :-D Sain siltä synttärilahjaks yhen kuvan mikä otettiin sinä kertana kun oltiin juhlimassa meijän molempien synttäreitä! Mun on aivan pakko saada tommonen, se on viel ihan järjettömän söpö ja pienikokonen.


2 comments:

  1. Alkaa mennä maku tähän sun blogiin ku aina lupaat jatkaa postaamist ja sit katoot taas.. Taidan suosiolla poistaa tän mun lukulistalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi harmi jos sait semmosen kuvan etten postaa enaa, mut taa postaus on kirjotettu kuitenki n. viikko sitten ja sattumoisin lähin lomalle 13 pv ja sitä ennen mulla piti aikalailla kiirettä joten en kerinny koneelle oikeen istahtaa. Postaan kyllä kun kotiudun täältä Kreetalta viikonloppuna :-)

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥