Jun 5, 2014

Huhuu..

Tuntuupa hassulta kirjottaa tänne.. Paljon on tapahtunu näiden kuukausien aikana ku en oo kirjotellu tänne mitään, oon muunmuassa vihdoin muuttanu kämppään missä on netti joten tää inspiraation bloggaamiseenkin saattaa palata. Otin siis ihan tarkotuksellisen tauon blogin kirjottamisesta ja samalla jätin lukematta monen monta blogipostausta seuraamistani blogeista.


Käytiin Wilman kans maaliskuun lopulla Brightonissa ja rakastuttiin molemmat siihen! Käytiin siellä hieronassa, ihan vaan rannalla ja syömässä fish & chipsit, jotka pitäis kuulemma aina syödä Brightonissa. Eksyttiin myös maailman parhaaseen jälkkäripaikkaan....♥♥Oon ollu masis ja sitten taas tosi ilonen!


 Ja juonu kahvia duunissa ja lentokentän SB:ssä!
Oon saanu ihania uusia ystäviä, ihan oikeesti voin sanoa nyt ystäviä enkä vaan "työkavereita" ja alkanu ihan kunnolla nauttimaan tästä elämästä täällä. Ehin jopa täyttää 20 vuotta tossa muutama viikko sitten, rikoin myös mun rakkaan puhelimeni ihan lopulliseseti ja sinne tuhoutu melkeen 1000 kuvaa, nimittäin koko puhelin ei enää reagoi mitenkään kun sen laittaa kiinni koneeseen. Samaten kaikki biisit sun muut meni sinne ja vähän ehkä masentaa, mut semmosta se elämä on - varsinki mun elämä, kun mikään elektroniikka ei tunnu pysyvän kasassa mun käsissä hah..

Alan varmaan pikkuhiljaa palaamaan siihen tavalliseen postaustahtiin ja jututkin varmaan pysyy melko arkisina. Oisko teillä jotain mitä haluaisitte kuulla tai mistä erityisesti haluisitte mun kirjottavan? :-) Mun aivotkin on nimittäin vähän hukassa ja voi kestää pikkuhetki ennenkun saan ne viritettyä taas blogitaajuudelle! No mutta nyt mun on pakko taas painua sänkyyn, koska työskentelen edelleen aikasin aamulla ja oon edelleen huono menee nukkumaan ennen kymmnentä, enkä tiiä kuinka viisasta on jatkuvasti olla 4-5 tunnin yöunilla. Ja nyt mun aivot yrittää myös kääntää kaiken suoraan englannista suomeksi joten lopetan kirjottamisen mahdollisimman pian, haha! See you ♥ (jos täällä on enää ketään seuraamassa mun katoamistempun jälkeen!)


10 comments:

 1. Olipa vaan kiva kuulla susta taas :) Meki ollaan kaverin kans vihdoin saatu päätettyä että muutetaan Birminghamiin ja lento meillä lähtee tän kuun 18päivä!

  Mietin tässä että onko sulla nyt miten hoidettu puhelin asiat? Että onko sulla esim. vain yks puhelin jossa on sitten englantilainen liittymä ja tuleeko sulla soiteltua paljon suomeen? Ko mietin että jos suomeen haluaa soitella niin sehän tulee kalliiksi niin kiinnostaisi tietää että miten sulla on nää asiat hoidettu vai soitatko suomeen vaan skypen välityksellä tmv.? Sano jos et ymmärtäny tästä mitään, vaikea selittää kirjoittamalla mitä tarkotan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kuulostaa kivalle! :) Onnea matkaan teille ihan sikana!

   Mulla oli kaks puhelinta, mun iphone Suomesta kun se oli liittymäsopparilla ostettu niin käytin sitä sitten kaikkii suomipuheluihin ja muuhun (oli tarkotus siirtyy käyttää sitä täällä sitku se soppari loppuu) ja sitten ostin täältä vähän huonomman puhelimen jota käytän sit täällä, mut rikoin tosiaan mun iphonen joten nyt on vaan yks puhelin ja mulla on viel semmonen liittymä jolla en saa soitettua Suomeen ni.. Mut skypellä mennään aika paljolti!

   Delete
 2. Eikä just eilen selasin kirjanmerkkejä ja totesin ettet oo kyl niin pitkään aikaan postannu että ootkoha lopettanu kokonaan. Sitte taas heti kuuluuki :D Kiinnostaa tietää miten siellä menee tarkemmin, huippua että oot viihtyny näin kauan etkä oo tullu maitojunalla kotiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, haha hyvä sattuma! Tosiaan inspis katos ja noi nettiongelmat ei yhtää auttanu mut eiköhän tää tästä nyt :) Kiva kuulla et kiinnostaa, väsään jotain postausta vähän tarkemmin!

   Delete
 3. Oo jei hhyvä naksu ku kirjotat taas :) ♥:katju

  ReplyDelete
 4. Ai nyt sulla on aivot hukassa? Oon huolissani! T.Jannibaali

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥