Feb 15, 2013

Penkkarit - ohi on!


nimetön1
DSC_4373
sipura3
DSC_4371

Tiedättekö miten oudolta nyt tuntuu! Lukion toinen "kohokohta" wanhojen tanssien lisäksi on nyt ihan oikeasti ohi, ja ihan liian nopeesti! Eilen teki mieli saada semmonen kaukosäädin jolla pystyis pysäyttää kellon liikkeen, että sais olla pidempään niiden ihanien ihmisten kanssa ketä eilen vietti lukion viimeistä virallista päivää. Musta tuntuu ainakin ihan älyttömän haikeelle, vaikka näihin lukiovuosiin on mahtunut paljon ylä -ja alamäkiä.

DSC_4537
DSC_4369
sipura1

Eilen pyörittiin tosiaan meidän koululla lentokentällä, kiusattiin ihan pikkusen ykkösiä ja kakkosia sekä pidettiin abishow. Kaikki se stressi mitä ollaan tunnettu suunnitteluryhmän kanssa oli viimein ohi ja mekin saatiin huokasta helpotuksesta! Käytiin rekka-ajelulla ja vaikkei me ehkä tunnettu itseämme kovin viisaiksi niin mulla oli ainakin aidosti sellanen olo, että me oltiin yks tiivis porukka ja kaikki piti vaan hauskaa! Sitten alko matka abiristeilylle ja siellä oli ihan superhauskaa! Fiilistä pilas ainoastaan se, että mä tiesin että mun paras ystävä ei ollu siellä meidän kanssa, mutta tiedän että se oli hengessä mukana. Risteilyllä oli superkivaa ja nyt alkaa pikkuhiljaa tää kahen päivän väsymys ja stressi purkautua ja mun silmät meinaa painua kiinni tässä. Joten tää lähtis nyt nukkumaan.. Toivottavasti muillakin abeilla oli mahtava päivä ja kakkosilla ihanat wanhojentanssit!

DSC_4370
DSC_4513
risteilyyyy
sipura2

5 comments:

  1. Ihana postaus! terkuin yksi abina

    ReplyDelete
  2. voi raksuuu :'D <3 ensinnäki kiva toi mun asento tos kuvas ku laitan noit kirjaimei?! :DD ja sit ää rupesin taas melkei itkee ku luin tota :< oot rakkain ikinä! <3 peeäs tää oli ihana postaus ja teksti ja kaikki! t. salainen ihailija et salee arvaatiiä kuka

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥