Feb 26, 2013

Monday?
Blogi


Rakastan niin paljon niitä aamuja, kun saa herätä itsekseen, syödä rauhassa aamupalaa ja loikoilla sängyssä eikä tarvii heti nousta ja silmät ristissä meikata, napata jotain jääkaapista mukaan ja juosta bussipysäkille. Okei, toi bussipysäkille juokseminen ei muutu, vaikka mulla ois miten paljon aikaa niin aina jostain syystä juoksen hiki hatussa ehtiäkseni bussiin!

Kävin tänään koulussa, sain tietää enkun kuuntelun ja äikän tekstitaidon alustavat pisteet ja ne meni vähän päinvastoin mitä odotin. Enkusta en rehellisesti sanottuna luullut saavani paljon yhtään pisteitä, koska kuuntelu meni ihan sairaan huonosti. Ylitin itteni kuitenkin moninkertaisesti :-) Äikässä taas sitten alitin oman tasoni aika reippaasti ja se jäi vähän harmittamaan. Täytyy toivoa että esseekokeesta saisin sitten hyvät pisteet niin ei tarvis vilkutella ihan vielä niille hyville arvosanoille!


Blogi1

Nää pari päivää on ollu aivan ihania, kun aurinko on vihdoin pilkistelly vähän esiin. Puhuttiin viimeviikolla mun yhden ystävän kanssa, että tänävuonna aurinkoa on paistanu vähiten pitkään aikaan, joten en ihmettele tätä suomalaisten masennusta ja väsymystä.. :-D Itekin tuntuu, että oon ollu paljon väsyneempi kun yleensä vaikka nukun ihan tarpeeksi! Naureskeltiin just mun pomon kanssa töissä, että mentiin ihan paniikkiin kun aurinko alko paistamaan! Me ei ollenkaan aluks tajuttu mikä se outo kirkas valo oli, joka paisto ikkunoista sisään..

Vitsi ärsyttää kun nyt on tuntunu koko päivän siltä, että ois maanantai. Oon ihan sekasin viikonpäivistä ja vielä enemmän varmaan sitte, kun mulla loppuu koulu kokonaan!

DSC_4881

Viime lauantaina kävin muuten kattomassa 21 tapaa pilata avioliitto - elokuvan. Tykkäsin tosi paljon, vaikka aika monet oli sanonu et se on ihan tosi huono. Mut totesinki mun kaverille, et mä tykkään yleensä huonoista leffoista ja se tokas vaan että "Totta..", mut me kyllä naurettiin ja itkettiin siellä, suosittelen menee kattomaan!

6 comments:

 1. Vähiten 25 vuoteen, vaan 50 tuntii joulukuun alusta ;) heheee. Mäki haluun nähä ton leffan! Ja ihana toi vika kuva, senkin kaunotar. Ja ihana Hemppa, niinku aina ♡ ps. meitsi äänestää tota this is who i am postausta! Ja sit myöhemmin toi harrastushistoria ;) pusu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli ihan paras! Sit siin lopus oli vaa et viel yks tapa pilata se oli et ei uskalla rakastaa! Arvaa samastuinko :D kiitos ihana kommentista <3

   Delete
 2. Harrastushistoria! Näytät tosi kivalta vikassa kuvassa :-)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥