Feb 20, 2013

Wednesday's


DSC_4780
DSC_4754
DSC_4785
DSC_4781

 Huih, olin koko viikonlopun ja alkuviikon töissä, nyt on muutama päivä lomaa ja sen kunniaksi saatte vähän asukuvia! Mukava ja lämmin asu, sopii rentoihin päiviin. Tänään nukuin pitkään, juttelin pitkästä aikaa mun isosiskon kanssa ja illalla meen pitkästä aikaa näkemään mun yhtä parhaista kavereista, Jannia, jonka mä oon nähny viimeks muistaakseni kesällä sen lakkiaisissa.. Joten nyt on aikakin jo nähdä ;-)

Meillä alko tosiaan nyt lukuloma, tosin mulla kummittelee se yks matikan kurssi vielä siellä jota käyn tässä samalla. Meillä on tässä tälläviikolla hiihtoloma ja mulla ei mitään sen kummempia suunnitelmia ole kun alottaa vähän ylppäreihin lukemista ja nähdä kavereita, kun oon viimeaikoina ollu kunnon työnarkomaani ja aina vaan töissä, kun joku kysyy lähdenkö johonkin. Mutta palkkapäivänä sitten viimestään hymyilyttää, vaikka suurinosa menee säästöön koska mulla on tulevaisuudelle suuria suunnitelmia, heh!

Mulla ei nyt oikeen ajatus luista, mutta kommentoikaa mitä tykkäsitte asusta ja mitkä on teidän "lazy day" - tyylit! Palailen vielä tälläviikolla toivottavasti muutamaankin otteeseen.

7 comments:

 1. ootko viikonlopun töissä? :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. la en, mut sille jo suunnitelmii (:

   Delete
 2. D: lähetin kommentin joka ei ilmestyny mihinkään? nojoooo, sairaan kiva asu ja kenkuleista ja tykkään eniten :-)

  jos sulla on aikaa/kuvaajaa/intoa yms ni näitä olis mukava nähä jatkossakin :)

  terkuin joku höpsönhöö joka aina kommentoi sulle anonyymisti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se katos varmaan johonki nettiavaruuteen! Kiitos kommentista, kenkut on munkin lempparit koska ne on ihan sairaan lämpöset! Ja toivottavasti saan kuvailtua näitä useemmin, se ois itelläkin vähän taka-ajatuksena!
   Kiitos paljon kommentista! :)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥