Mar 31, 2013

Pääsiäinen

Nam, hyvää ruokaa ja seuraa - siitä on hyvät päivät tehty! Oon nauttinu tästä lyhyestä lomasta täysin rinnoin ja toisin kuin suurella osalla lukiolaisista, mun ei tarvii edes stressata koeviikosta! Se yks matikan koe vielä kummittelee, mutta toivon että pääsen siitä nyt läpi ja mulla olis ne ylppärijuhlat keväällä! Seuraavana onkin urakkana lukea pääsykokeisiin, jotka on suunnilleen kuukauden päästä ja mua vähän jännittää miten saan niin nopeasti niin paljon tietoa ahdettua mun pikku päähän... Ehkä se sujuu - en oo sentään ainoa ihminen joka on niin tehnyt!


DSC_5700
DSC_5695
DSC_5654

Mulla on kauhee muuttokuume nyt meneillään, haluisin jo kovasti päästä sisustamaan omaa kotia.. Mun sisko osti justiinsa omakotitalon ja kun kuuntelin tossa noiden remppapuheita niin aloin miettimään, et millonhan mä saan ensimmäisen oman asunnon ja millanen siitä tulee! Ja ennenkaikkea uskallanko asua yksin?? Oon niin jänishousu oikeesti, pelkään pimeetä ja kaikkia ääniä mitä alkaa mystisesti kuulumaan heti jos joutuu olla pidemmän aikaa yksin kotona... Mutta eiköhän siihenkin totu ja ala nauttia niistä omista hetkistä ja omasta kodista!

Tai sitten pitää hommata joku kämppis joka kestää mun siivousneuroottisuutta ja jolla on samanlainen sisustusmaku ;-) Joidenkin kavereiden kanssa onkin tullu puhuttua puolitosissaan aina sillon tällön kuinka kiva olis asua kahdestaan, mutta saa nähdä mitä tapahtuu ja milloin! Voihan se olla että esimerkiks puolen vuoden kuluttua mä oon ihan jossain muualla, missä olisin suunnitellut!

DSC_5613
DSC_5634
Teeskentelin käyttäväni joskus tota kelloa siihen tarkotukseen mihin se on tehty...
DSC_5612

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE ♥

4 comments:

 1. onpa rumat kengät

  ReplyDelete
 2. Hullun hieno toi risti! Mistä se?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Bijou Birgitestä :) (jos nyt kirjotin sen oikein...)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥