Mar 22, 2013

Voihan möntti
Mun oli tarkotus tulla jakamaan teidän kanssa paljon päivän asukuvia, mutta kun sain valittua kamerasta ne kuvat mitkä oisin halunnu siirtää koneelle niin kun menin kattomaan sitä kansiota niin siellä oli ne poistettavaksi tarkotetut kuvat ja niitä toisia ei löytynyt mistään. Noniin, mitä tästä opimme - älä tyhjennä kameraa ennenkun olet varma että olet siirtänyt oikeat kuvat pois sieltä.

Tiiättekö kun joskus tekis mieli sanoa pari valittua sanaa bussikuskeille? Tiistaina odotin bussia 20 minuuttia ja tänään 50 minuuttia. Ymmärrän vielä esimerkiks viiden tai kymmenenkin minuutin myöhästymisen, se ei pilaa mun päivää mut todella turhauttavaa odottaa puoli päivää tuolla kylmässä. En ymmärrä onko sinne nettiin pakko laittaa minuuttiaikataulu jos sitä ei voi noudattaa? Tai voisko sitä sitten muuttaa jos huomataan ettei aikataulu mene niinkun infotaan? Tai voisko sitten ne kuskit lähteä sen verran aiemmin että vaikka jokaiselle pysäkille joutuis pysähtymään niin se olis silti aikataulussa???? Koska noi on niitä samoja vuoroja jotka on aina myöhässä. Laitoin kyllä jo palautetta asianomaisille, mutta tää on jotain niin raivostuttavaa että piti jakaa se täälläkin :-D Onneks kohta mun ei tarvii kulkea enää bussilla, ainakaan täällä. Toinen asia mikä ärsyttää että jos pääset yhdeltä, kahdelta tai kolmelta koulusta n. 99% varmuudella et mahdu istumaan bussissa. Onko jossain muualla päin Suomea yhtä epätoivosia bussin käyttäjiä?

Kohta lähen vähän valmistautumaan töihin, onneks sunnuntaina taas vapaata ja huomenna illalla olis suunitelmissa tehdä jotain kivaa Wilman kanssa pitkästä aikaa! Onks jollain muulla kokemusta siitä kun ei nää jotain kaveria tarpeeks usein ja alkaa unohdella niitä asioita mistä on pitäny kertoa kun uusia vaan tulee lisää eikä kaikkee pysty viesteihinkää kirjottaa (koska tarvii ne tietyt ilmeet, eleet ja äänensävyn jotta sen voi kertoa. Vaikka Wilma ehkä pystyy jo kuvitella noi mulle vaikka laittaisinkin mun asian vaan viestinä, hih terkkuja!)

Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on? Saa kommentoida! En pure :-) Jos ei uskalla kommentoida niin voi klikata tosta "luitko" nappulasta jos luki! Tulisin hyvin iloiseksi!!
DSC_5139DSC_5149


8 comments:

 1. Joo sama, noi bussit ärsyttää kauheesti. Meil bussimaksu on 3,20 ja joskus bussit ei voi ottaa kyytiin kun on niin täyttä, joutuu seisomaan, bussit on myöhässä kun on kiire ja bussikuskit on pelottavia ja vittuilee. Ykskin bussikuski ei koskaan puhu asiakkaille, paiskoo rahoja ja oikeesti raivoaa...tekis mieli valittaa D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aaaa toi on niin raivostuttavaa! Tekis joskus mieli kysyä että kannattaisko harkita alanvaihtoa jos ei kerta asiakaspalvelu innosta... Kannattaa valittaa !! Edes jotain palautetta niin joku vois ehkä joskus tehä jotain... Ja sitten mietitään miksei ihmiset käytä enemmän julkista liikennettä :))

   Delete
 2. HIHI sain maininnan!!!!!!! 8)))) woopwoop

  ReplyDelete
 3. mun viikonloppusuunnitelmat on villiä nollausta ja peiton alla möllötystä koska lukio ohi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi oi kuulostaa hyvältä!! Nollaa munkin puolesta koska nyt on hetki vapautta koulustaaaa!!

   Delete
 4. Sama juttu bussejen kaa täällä! Joka aamu saa bussia odottaa joskus se on 40 min myöhässä, joskus 5 min, joskus 20 ja ikinä ei tiedä ja aina saa odottaa.. Ja iltapäivällä meilläkin päin on bussit tupaten täynnä.. :s

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on niin ärsyttäväää...!! Ja sittenkun ite on kerran sen kaks minuuttia myöhässä niin eiköhän se bussi sit oo menny kerranki ajallaan.. :)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥