Mar 20, 2013

Finally overIhan uskomattoman ihana olo, kun kirjotukset on vihdoin ohi - ihan kokonaan! Nyt ei auta enää stressata tai murehtia, ellei satu käymään niin ikävästi etten pääsisi jostain läpi, mutta jopa tänpäivänen matikka tuntu menevän ihan kivasti mun tasoon nähden!

Kävin Henskun kans pitkällä lenkillä kun tulin kotiin ja välillä tuntu ihan tosi lämpöseltä, mutta paikotellen tuuli oli niiiiiin jäätävää... Kevät alas tulla nyt jo!

DSC_5027
DSC_5031
DSC_5032
Tänään mun suunnitelmissa on vaan laiskotella ja kattoa Täykkäreitä ja illalla pitkästä aikaa balettitunnille! Josko sitä huomenna jaksais raahautua salillekin, ennenkun mun salikortti menee umpeen.. Nyt ei edes tunnu että no mitään kirjotettavaa, kun pää on ihan totaalisen tyhjentyny kaikesta ton ylppäristressin jälkeen. Enää odotellaan loppullisia tuloksia ja katotaan saadaanko se lakki keväällä päähän! ;-)

DSC_5033
DSC_5035

Ainiin, soitin eilen paniikissa kampaajalle et ehdinkö saada vielä tälle kuulle kampaajan ja pääsinkin heti samana iltana vielä sinne! Annoin suunnilleen tämmöset ohjeet "En tiiä oikeen mitä haluun, jotain vähän virkistävää kun oon hiihtäny talven vaan pipo päässä kun ei tätä tukkaa oo kehdannu esitellä missään" ja sainkin kivoja ehdotuksia ja päädyttiin värjäämään vähän erisävynen ruskea pohjaväri ja laittamaan vähän raitoja tohon päälle ja en malta oottaa ens kertaa kun haluun niitä muuallekin!! Ja leikkasin vähän otsiksen tynkää, saa nähä kuinka nopeesti kiroon sen idean johonkin koloon...

4 comments:

  1. tarkempaa kuvaa viel hiuksista? :) tosi kivat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laitan kun saan jonkun ottamaan kuvia! Yritin epätoivosesti ite räpsiä niistä äsken kuvaa... :D

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥