Mar 28, 2013

Tavallinen tyttö, tavalliset vaatteet


DSC_5309

DSC_5311


Kävin tänään pyörähtämässä Jumbossa ja vaivauduin sen kunniaksi kiskomaan päälle jotkut muut vaatteet kun noi iänikuset kollarit ja uggit. Kysyinki Wilmalta puhelimessa ennen kun lähin, että oonko liian keväinen jos lähen farkkutakilla ja se vastas vaan että en oo, mutta oon nolo. Uhmasimpa silti tota "kevätsäätä", lähinnä siks et tiesin istuvani autossa suurimman osan ajasta ja sitten kaupoilla en kuitenkaan olis jaksanut raahata takkia mukana. Eikä edes tullut kylmä! Ehkäpä se kevät on kuullu meidän kaikkien rukoukset ja vähän nopeuttanu tahtiaan? (Jos unohdetaan se tuleva takatalvi nyt kokonaan..)

Mä en tiedä mikä mua vaivaa, kun en löydä enää mistään kivoja vaatteita! Kokeilin n. kymmentä melko tavallista valkoista paitaa kivoilla yksityiskohdilla, mutta ne kaikki oli ihan kamalia. En tajua miks meille pitää väkisin yrittää saada joku häntä kaikkien paitojen kautta??? En voi olla ainoa jota ärsyttää ne paidat joissa takahelma roikkuu suunnilleen polvitaipeissa ja näyttää äärimmäisen typerältä. Toinen asia mikä ärsytti oli, että kaikki paidat on ihan läpinäkyviä. Siis joo, tykkään itsekin et jotkut paidat on vähän läpikuultavia, mut tarviiko siitä kankaasta tehdä niin olematon paita että olis oikeestaan ihan sama vaikka samantien kulkisin tuolla kadulla ilman paitaa? Ne voi joo näyttää kivalta mallien ja fitness tähtien päällä, mut mä oon ihan tavallinen ja tahtoisin myös tavallisia vaatteita.. Ihmemuoti pliis mee pois, siihen asti tyydyn sit shoppailemaan ehkä jossain Cittarissa, jos sieltä löytyis tavallisia vaatteita..

Okei jotain kuitenkin löysin nimittäin pari ihanaa keväistä huivia, jotka oli pakko saada!! Halusin nimittäin vähän päivittää huivivarastoa keväisempiin väreihin ja materiaaleihin!

DSC_5343
Bijou Birgitessä oli ihania huiveja 14,95/kpl!


8 comments:

 1. Nyt tulin asioikseni koneelle kommentoimaan sun blogin tukkoon kun se on tabletilla niiin vaikeeta! Mut siis nuo vaatteet.. Totta. Ja kaikki kokomitotukset on ihan ihmeellisiä, hartia-hartia -mittani puolesta mulla pitäs olla xs-s mutta sit sen paidan pituuden/hihan leveyden puolesta joku ällä ja ne matskut on tosi outoja..? Ja kun mä kyllä tykkään pirteistä väreistä mut en itteni päällä niin olis kiva jos joku kauppa säilyttäs ne neutraalit sävyt siellä hyllyssä, muutkin kun camo-kuvion tai armeijanvihreet bikerpökät vaikka nekin ois ihan kivat.

  Ja toinen juttu mikä ärsyttää on se että MIKS MIEHILLE ON NIIN PALJON KIVEMPII KENKIÄ? Siis kaikki ne...kaikki esim dinskossa ja arrrgh miksei mun jalka vois olla vaik 41 kokoo niin vois käyttää niitä. Ja hennesin dividedpuolen vaatteiden matsku on jo valmiiks ihan nukkaantunu siitä eestä niin ei niitä tee mieli ees ostaa. Arrrrgh haluun kulkee loppuelämäni kollareissa (jotka on muuten nekin nukkaantunu.... jea) ja hiukset nutturalla.

  Ihania huiveja ;)

  Rita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuuppis ootko ihana?? OOT <3 joo ja sit ne jotkut xs paidat on mulla semmossia jätesäkkejä että ei tiiä miten päin se pitäis pukee et se näyttäis ees vähän fiksulle... SAMAISTUN TOHON kenkä asiaan, miehille tehään muutenkin kivempia vaatteita... Jos muututaan miehiks niin elämä helpottuu ehkä muullakin tavalla? ;)

   Delete
  2. No joo mut älä! Mä ostin esim ginatista selasen kolitsipaidan, piti ottaa xs ku s ylli polviin asti.... mut tossa taas on vähä turhan napakat hihat :D aina ei voi voittaa ei ees joka kaupassa.

   Rita

   Delete
 2. voisitko tehä joskus laukun sisältö postauksen :))?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voinhan mä jos joku haluaa katsoa! :-)

   Delete
  2. Teeeeeee!

   Rita

   ps vissiin voisin tehdä niin että joskus kirjautuisin mun googlemönttitilille..

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥