Aug 12, 2013

Leikkipuistossa

Ollaan koko kesän ajan Katin kanssa suunniteltu, et mennään kuvailee johonki mutta aina on ollu jotain esteitä, kuten laiskotusta tms.. ;-)

No nyt päätettiin mennä ja otettiin kohteeks leikkipuisto! Siellä saikin loppujenlopuks aika kivoja kuvia, vaikka jossain vaiheessa valo alko käydä vähiin ja kameran asetukset unohtu päivittää, mutta kyllä nää menettelee nyt!

DSC_0175
DSC_0680
DSC_0349
DSC_0273

Katti leikki hevoskuiskaajaa ja mä kiipesin tommosen "mökin" katolle! Mä olin pienenä kauheen nössö, vasta tänä vuonna uskalsin kiivetä kiipeilytelineessäkin sinne "katolle" tai sinne ihan ylös. En tykkää siitä tunteesta ettei mulla oo mitään tukevaa mistä ottaa kiinni! Joskus ala-asteella luokkakuvauksissa kaikki mun kaverit meni sinne ylös mutta mä en uskaltanu, joten jouduin eri paikkaan, haha.. Rankka lapsuus?

Ainiin, tuoltakaan en uskaltanu hypätä alas vaan Katti tuli auttamaan..

katti1DSC_0188
DSC_0623


Päätin kokeilla pysynkö vielä noissa tasapainoissa, mitä voimisteluaikana tuli tehtyy mitä ihmeellisimmissä paikoissa. No vähän horjuin ja kuva heilahti! :-D Eikä toi notkeuskaan oo enää ihan samoissa mitoissa.

DSC_0547

katti
DSC_0150

Tässä näkyy vähän vaatteita ja mun ihkua-hipser-swagi lautaa! Otettiin Wilman kaa tehtäväks opetella skeittamaan, mut tällähetkellä mun tulos on se että pääsen sillä kyl eteenpäin, mut en uskalla kovassa vauhdissa potkii lisää vauhtia vaan pitää aina oottaa että se hidastuu... Pysähtyminen on kans sarjassamme "hyppään pois ja lauta rullaa eteenpäin niin kauan, että se törmää johonkin". Kyllä mä vielä opin rullaamaan khuulisti.

Mitäs tykkäsitte kuvista? Ja miten paluu arkeen on sujunut? :-)

4 comments:

 1. Kivoja kuvia! Mistä toi ruutupaita on? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Se on New Lookista Ranskasta ostettu!

   Delete
 2. Oi ihana toi superman paita! :) Ja hei kivoja kuvia muutes (:

  http://www.youngveraaappp.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Se on kyl kiva ja super rento paita!

   Käyn kattoo sun blogin! :)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥