Aug 21, 2013

Viimeinen kesäasu..?

Tänään oon tuntenu taas itteni tehokkaaks ja tehny vaikka mitä! Mut te näätte sen vähän myöhemmin, koska oon kuvaillu vähän vlogia tänään! Saa nähä minä päivänä saan sen tänne, jos saan ikinä kun se editointi kestää aina niin kauan että lopulta luovutan.. Mut ehkä tää nyt motivoi mua kun kirjotin sen tänne ja te odotatte sitä tietysti tosi paljon ;-)

Nyt oli niin lämmin päivä, et vetäisin oikeen mekon päälle ja siinä pärjäilin ihan hyvin koko päivän! Jalkaan vielä sandaalit, koska pitäähän näistä ehkä viimesistä lämpimistä päivistä nauttia? Kaikista blogeista saa lukea, et plääh syksy tulee, mut mä oon jo ihan innoissaan. Mä oon kyllä aina ollu enemmän syksy ja talvi-ihminen, en oo kesästä oikeen ikinä tykänny sen kummemmin. Mutta, nyt niihin kuviin!

OOTD1
Pitsimekko (9)

Tykkään tosta mekosta ihan hirveesti, mulla on vaan vähän ongelmana saada se itse kiinni, joten tänään annoin sen loppuosan sitten olla auki ja pidin vaan farkkuliivin päällä! Mun makuun toi liivi ois saanu olla vähän tummempi, mutta meni se noinkin!

Mitenniin huomaa, että oli hyvää kaffee kun joka kuvassa ryystän sitä.. Eiks noi Starbucksit toimi ihan hyvin asusteiden korvaajana?

OOTD
Pitsimekko (12)

Mitäs tykkäilitte? Ja ootteko te jo valmistautunu syksyyn vai toivoisitteko vielä lämpimiä kesäpäiviä?

4 comments:

 1. Aaaaivan ihana mekko ja tuo farkkuliivikin on tosi hieno! Ite tykkään hulluna kesästä ja ootan talvea kauhulla:D En vaan voi sietää kovaa pakkasta ja kauheita määriä lunta. Syksy vielä on ihan ookoo vaikkakin silloinkin alkaa olemaan jo liian kylmä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) munkin suuri osa kavereista on ihan kesäihmisiä ja ne ihmettelee miks syksy ja talvi on mun mielestä kivoja! :D Kyllä varmaan jokainen suomalainen joskus keskitalvella ikävöi niitä kesäkelejä..

   Delete
 2. Ensviikolla menee etelä ja lounaissuomessa kuulemma hellerajat rikki vielä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikeesti !! :D no ei se syksy sieltä vissiin sit ihan vielä tuukkaan..

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥