Aug 28, 2013

New dress from Zara and some dramatic news....

Ostin eilen ehkä tän kesän parhaimman ostoksen (kyllä nyt on vielä kesä)! Oon katellu tätä mekkoa siitä asti, kun se oli tavallisen hintasena kaupassa. En kuitenkaan ikinä ajatellu, että maksaisin kuuttakymppiä tästä joten en edes sovittanut sitä. Nyt kesäalejen alettua, tämä oli enää 25 euroa, mutta edelleen vaan ihastelin sitä siellä tangossa!

No, eilen käveltiin Zara "nopeasti" läpi ja huomasin, että näitä oli enää yksi kappale jäljellä ja hinta oli enää 12,95!!! Valkoisena näitä oli vielä enemmän, mutta tää väri oli huomattavasti enemmän mua.

OOTD2

Ihana ihana ihana♥ Ehkä ihan hyvä, että ostin tän vasta nyt nimittäin muuten oisin vaan hiihdelly tää päällä koko kesän, enkä varmaan ois suostunu pukeutumaan mihkään muuhun!

Tänään ostin muuten vihdoin uimahalliin kausikortin ja eilen kävin hommaamassa sen salikortinkin ;-) Kyllä se tästä vielä lähtee! Oon herännyt siis tänään super aikaisin, kun käytiin uimassa ja sen jälkeen nähnyt kavereita ja ehtinyt olla lapsenvahtinakin! Tosin aika pikaisesti..

OOTD3

Sitten niihin dramaattisiin uutisiin... Mun kamera koki tänään todella kovia. Olin just tullut sisään asukuvien ottamisen jälkeen ja kamera oli vielä kiinni jalustassa. Asetin sen lattialle ihan samallalailla kun ennenkin, kun yhtäkkiä se jalusta kameroineen kaatui (kamera vähän alle parista metristä) ja mä seisoin varmaan viisi minuuttia uskaltamatta tehdä yhtään mitään.

Tiedättekö sen tunteen kun ei uskalla katsoa miten pahasti joku on hajonnut? No lopulta hiippailin kameran luo ja päällisin puolin kamerassa ei näkynyt yhtään mitään ja huokaisin jo helpotuksesta kun se meni päällekin! Kun tarkemmin tutkin kameraa, niin objektiivihan se siinä oli hajonnut kuitenkin.

Koitan keksiä jonkun ratkasun, mutta varmaan 1-2 viikkoa joudun olemaan ilman kameraa. Haluatteko jotain päivitystä, esim. vlogeja puhelimella tms? :) Antakaa ehdotuksia, koska puhelinkuvilla en varmaan ala postaamaan.. Jotain semmosiakin postauksia saa ehdottaa mihin mun ei itse tarvitse kuvata!

14 comments:

 1. Vlogeja joo kyllä! Rakastan sun videopostauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, ainakin muutaman siis teen! :)

   Delete
 2. Aivan ihanan oloinen blogi :) banneri on tosi söpö, saanko udella, mikä fontti siinä on?

  http://lifewithjennq.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) saat udella, mutta nyt en muista!! Ääks, katon sen kunhan pääsen koneelle asti!

   Delete
 3. Ihana ihana ihana ihana ihana ihana ihana mekko<3 Taisin just rakastua:D Ja joo ehottomasti vaikka just niitä vlogeja:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö oo!! Siitä vaan kipin kapin Zaraan nappaamaan oma mukaan ;)!

   Delete
 4. iha sika kiva mekko !!! äää kääk kamalaa ku meni rikki D: toivottavasti pian saat toimivampaa objektiivia! juuu tee vlogeja vaik pari, sun videot o kivoja c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) ja joo, nytkun ei ois yhtään oikeestaan rahaa laittaa tommoseen "turhaan", mut kattelin jo eilen muutamia objektiiveja!

   Delete
 5. Toi mekko sopii sulle kyllä ihan mielettömän hyvin :) Tosi sulonen!
  Toivottavasti löydät jonkun halvan objektiivin! Tollanen on aina inhottavaa :( mut ainakin vastedes tiedät irrottaa kameran sit heti kuvauksen jälkeen jalustasta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) ja jep... No kantapään kautta opitaan ainakin!

   Delete
 6. ihana banneri !! ja koko blogi muutenkin :) + oot hirmusen kaunis :)

  http://pinjarosa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! Käyn kurkkaa sun blogin! :)

   Delete
 7. voi eii, tiedän tunteen melkeen samallailla hajonnu kaks pokkaria! :(( Zaran mekot on ihania, toi väri sopii sulle kyl tosi hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toi väri on kyllä tosi kiva :) ja auts.. Niin inhottavaa :(

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥