Aug 14, 2013

Via iPhone II

Tämmösestä oltiin tykätty viimeksi jonkun verran, joten ajattelin tyhjentää taas kuukauden ajalta puhelinta ja kattoa mitä sieltä löytyy!

Viimeaikoina mä oon..

puhelin

... ollut paljon töissä, leikannut toisestakin sormesta palasen, todennu että mulla on maailman paras kaveri joka toi mulle selviytymispaketin töihin, tehny kolmion ketsuppipurkeista jonka asiakkaat ikävä kyllä aina hajottaa ja mun pitää mennä korjailemaan sitä pitkin päivää, haha..
puhelin1

... nähny mun kavereita, käyny syömässä sivistyneesti (Hesburgerissa), käyttäny huulipunaa (!!!!), nähny mun supersuper rakasta Jannia, joka oli kokannu maailman parasta hurmurin kanapastaa ja vähän instabroccolia ja leiponu maailman parhaan instacaken!
puhelin2

Käyny kattoo paljon lentokoneita, tehny extempore matkan Kotkaan yöllä (oli muuten huonoin idea ikinä, vaikka seura olikin hyvää :-D), trollannu Wilman kans as usual..
puhelin4

... juhlinu koko vuoden edestä huimat kaksi kertaa, molemmilla kerroilla suoraan töistä, sekä halinu Henniä niin, että se juoksee mua jo nykyään melkei karkuun..
puhelin3

... oon laittanu Wilman kans Stockan kaikkiin Applen laitteisiin pyörimään One Directionin - Best Song Everin, jotta rikottais Vevo ennätys..., käynyt liian paljon Starbucksissa, käynyt Wipen kans paijaamassa meidän tulevaa sohvaa, maistanut 1D karkkeja....

Semmosta lähiaikoina! Haluatteko, että tekisin jatkossakin näitä vaikka parin kuukauden välein? Mun puhelin on aina täynnä kaikkea turhaa, koska räpsin kuvia joka asiasta ja näitä on kiva itekin pysähtyä välillä muistelemaan!

10 comments:

 1. Tee vain lisää, nää on tosi kivoja! :)

  ReplyDelete
 2. Joo nää on tosi kivoja eli lisää vaan!
  Onko sulla instagrammia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) on, sieltä mut löytää nimellä annniku !

   Delete
 3. Oi hei kivoja nää tämmöset! :)

  ReplyDelete
 4. Missä oot töissä? :)

  ReplyDelete
 5. Sun bannerisi on todella kaunis ja pidän tästä ulkoasusta paljon! Ehkä kyseinen mainos mikä tuolla sivussa oli ei vaikuttanut niin hyvältä sävymaailmaan :D Ja hyvä tapa tehdä nopeata postausta!

  http://emotytto.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)) Se ei joo tosiaan ehkä värimaailmaan sovi, mutta on mun yhteistyökumppani joten ihan kiva se on pitää siellä!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥