Sep 24, 2013

Busy autumn

Hui, yli viikko sitten oon postaillut viimeksi! Tuntuu että päivät vaan sujahtaa ohitte ennenkun huomaankaan, kaiken tän stressin ja paniikin keskellä..

Mulla ois kauheesti kaikkea asiaa, mutta oon niin poikki enkä ees tiedä mistä alottaisin.. Mutta jos sitä tällä viikolla ehtis istahtaa vähän useemman kerran tietokoneen ääreen! (Ja kantaa kameraakin mukana vähän enemmän...)

DSC_0045
DSC_0099

Olin viikonloppuna taas mökillä, aluks äipän kanssa kaksisteen ja lauantai-iltana iskäkin liitty seuraan! Huomas muuten, että syksy on taas päässy yllättämään ihan kunnolla olin meinaan ihan jäässä kun olin ehkä tunnin ulkona (fiksuna tyttönä et tietenkään menny laittamaan lisää vaatetta päälle)! Ja matkalla ne samat puut, mitkä oli viime viikolla ihan vehreitä, olikin nyt ihanan värisiä!

DSC_0106
DSC_0118-001
DSC_0086
Tämä rakkausvillatakki. Kiitos tytöt kun pakotitte mut ostamaan sen! ;-)♥
DSC_0004

Tänään on kuitenkin ollu hyvä päivä, sain korjautettua mun puhelimen näytön, latasin iOS 7 - ja oikeesti tykkään siitä tosi paljon! Kävin kävelyllä ja Henni sai mut taas nauramaan, oi että mulla tulee sitä ihan hirvee ikävä.. Ketä mä sitten rutistan kun haluun vaan halia ja retuuttaa jotain?!

DSC_0098
DSC_0110
DSC_0055

Haluisitteko te vähän auttaa mua tämmösten kiireviikkojen kanssa ja kertoa jos teillä olis jotain postaustoiveita? :-) Voisin sitten tehdä niitä varastoon ja ajastaa niille päiville, kun en ehdi ajattelemaankaan tietokoneen avaamista! Nää ehdotukset voi olla mitä vain! Musta on niin kiva kun nykyään mulle tulee useesti ihania ja piristäviä kommentteja lukijoilta, että mäkin voisin sitten ilahduttaa teitä jollain mitä ootte toivoneet!
Olis kiva jos kommentoisitte anonyyminä tai nimellä! Voi antaa yhden ehdotuksen tai useamman, oon jokaisesta kommentista ja toiveesta enemmän kun kiitollinen :-)

Sen pidemmittä puheitta mä painun nyt nukkumaan koska huomenna on taas aikainen herätys, mutta palaan tänne varmasti jo huomenissa!

8 comments:

 1. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Mua kiinnostais kuulla miksi oot muuttamassa Lontooseen, ellet oo jo ajatellut tehdä siitä jonkun postauksen :D Lisäks kiinnostais jonkulainen postaus esimerkiks sun lempi vaatteista ja asusteista tai jotain tällasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Teen varmaan sitten kun ollaan päästy sinne ja elämä vähän lähteny käyntii siellä! Kiitos ideoista!! :)

   Delete
 2. Semmonen postaus missä kerrot mistä lähti idea muuttaa Lontoosee? Ja mitä teet sielä, opiskeletko? Käyt töissä? Teiän tulevaa kämppää ym :)

  ReplyDelete
 3. Mä sanon tylsästi että tee ihan vaan myday, en ainakaan muista milloin oot viimeksi tehny! :D

  ReplyDelete
 4. haha oon vähän jäljessä, mutta mistä toi neule on? tosi ihana!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on kyl! :) ja se on Zarasta!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥