Sep 8, 2013

Anteeksipyyntö

Oon oikeesti tosi pahoillani, oon ollu puoltoista viikkoa poissa täältä!! Sen objektiivin hajoomisen jälkeen mun elämässä ei oo tapahtunu mitään kovin kummosta, olin paljon töissä ja kaiken vapaa-ajan kipeenä joten en oo edes kuvannut mitään kummempaa.. Eilen (no siis perjantaina) mun piti kuvata vlogia kun olin vapaalla, mutta se päivä meni sitten lähinnä päivystyksessä istuskellessa.. Mulla tuli maha yhtäkkiä tosi, tosi kipeeks ja en pystynyt edes välillä kävelemään ja hengittäminenkin tuntu ikävältä. Katsoin sitten parhaaks lähteä käymään lääkärillä, mut siellä odotellessa meni sit kolmisen tuntia, jolloin se mahakipu meni ohi.. Koko reissu oli sit yhtä tyhjän kanssa kun ei se lääkäri voinu enää sitten mitään oikeen tutkia, kun ei enää sattunut mihinkään :-D

Tässä kuitenkin vähän sekalaisia otoksia, kun sain mun veljeltä lainaksi sen kameran objektiivin! :-) Se on mulla nyt sen aikaa kunnes saan uuden ostettua.

DSC_0043
DSC_0014

Puolet kamerassa olleista kuvista oli ruokakuvia joten en viitsiny niitä läntätä tänne. Koitettiin tehdä tänään Wipan kans aamupalaks mannapuuroa, mut jostain syystä se ei ollu yhtään niin hyvää kun pienenä... Ehkäpä joskus?

DSC_0054
DSC_0010

Oon vähän hemmotellu itseäni kynttilöillä ja kasvonaamioilla! Ihan uskomatonta miten olo voi parantua jo siitä, että viettää vähän laatuaikaa itsensä kanssa ja tekee kunnon hemmottelun!

DSC_0050

Kiinnostaisko ketään nähdä videota miten noi kangaskassit syntyi..? ;-)

Ihan hävettää kun ei oo kunnon kuvia, eikä oikeen mitään kerrottavaa.. Tästä tuli turha postaus, mutta halusin ilmottaa että olen elossa! Oon reissussa huomisesta keskiviikkoon, mutta koitan tässä saada ajastettua tänne vähän postauksia, jottei tää hiljaiselo jatkuisi! Oisko teillä muuten mitään postausehdotuksia joita haluisitte nähdä? :-) Mulla on muutamia kyllä varastossa, mutta olis kiva kuulla jos teillä olisi jotain!

Puss och kram, palaillaan! ♥

2 comments:

  1. Joo ehottomasti videota kangaskassien syntymästä:D Minua ainaki kiinnostaa!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥