May 7, 2013

Ei tarvii enää stressata


Jippiaijeeeee! Mulla on pääsykokeet ohi, voisinpa sanoa et luin jokaisen vapaahetkeni niihin, mut en voi. En oikeen tiiä mitä oon lukion loppumisen jälkeen ees tehnyt? Lusmunnut ja laiskotellut lähinnä.. Motivaatio ei ollu pääsykokeisiin lukemiseen ihan kauheen korkeella, mutta tuli sitä kirjaa vähän kahlattua läpi. Onko täällä ketään muita ketkä ei tiedä yhtään mitä haluaa tehdä "isona"? Tässä on luultavasti nyt kuitenkin välivuosi edessä, joten on aikaa miettiä mitä ihmettä mä oikeen haluan elämältä!

DSC_0103

DSC_0109


Tosiaan tänään arvoin mukavan lottorivin pääsykoepaperiin ja näin sen jälkeen (liian pikaisesti) mun yhtä rakkainta ystävää! Tuntuu et jotain kavereita näkee ihan liian harvoin, mut silti ne on usein niitä keiden kanssa pystyy sitten jakamaan ihan kaiken. Tosin yks mun parhaista kavereista on semmonen, ketä en oo ikinä nähnyt, mutta se ei oo estäny meitäkään puhumasta kaikesta maan ja taivaan välillä.

Joskus mietin, että mitä ihmettä mä oon tehnyt jotta oon ansainnu mun ihanat ystävät..? Ilmeisesti jotain oikein kuitenkin :-)♥

DSC_0101

DSC_0099


Sitten jotta tää olis mahdollisimman sekava postaus näin viikon tauon jälkeen, kuvituksena toimii muutama asukuva, jotka nappailin tänään ennenkuin lähdin pääsykokeisiin (siitä vakava ilme!!) Kokeilin mun eilen postiin tupsahtanutta kaukolaukasinta ja hyvin toimii! Suosittelen lämpimästi AHaa Elektroniikka -nimistä verkkokauppaa, hinnat ovat aika edulliset verrattuna muihin ja ainakin mulla toimitus toimi moitteettomasti ja kaukolaukasin saapu parin päivän sisällä tilauksesta. Lisäksi ennen tilausta luin paljon positiivista palautetta kyseisestä liikkeestä!

Nyt painun suihkun kautta nukkumaan ja palailen blogin puolelle heti huomenissa!

12 comments:

 1. ootko lihonut? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No valitettavasti en tiedä kun en oo katsonut painoa pitkään aikaan :-D mahdun edelleen vaatteisiini joten tuskin ainakaan mitenkään merkittävästi!

   Delete
  2. vähän samaa tsiigailin.. :D

   Delete
  3. huohh ottakaa huomioo kuvakulma ja erilaiset vaatteet kun yleensä esimm vaakaraidat leventää samoin vaaleet farkut.. ja mitä sitten vaikka annika oiski lihonu ? ihan normi painonen se silti näyttäis olevan..

   Delete
 2. No mikäs vitun kommentti toi nyt on ?? Ihana sinä <3

  ReplyDelete
 3. En kyllä huomaa mitään kokoeroo annikassa? :D Mutta tulin vaan sanoo että toi pitsiraitapaita on ihana (ja sinäkin oot)!

  Mihin hait? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mäki tykkään siitä ihan sikana!! :) hain luokanopettajaksi kun en muutakaan keksinyt!

   Delete
 4. Onko sulla nutturadonitsi tuolla hiusten sisällä vai miten sait noin muhkeen nutturan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tupeerasin hiuksia tuolta latvoista aika paljon! :)

   Delete
 5. Oot ihan hirmuisen suloinen <3 Nutturapää musili


  terkuin atiR

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥