May 20, 2013

Höyhenaddiktio

Moikka moi! Synttäreistä on toivuttu ja kamera kaiveltu, mutta en uskalla sieltä laittaa tänne vielä kuvia sen enempää, kun kuvissa olevat tyypit ei oo itse niitä nähneet! Katsotaan suostuuko kukaan että laittaisin tänne jotain kuvia, oli meinaan tosi kivaa ja tutustuin muutamiin ihaniin uusiin ihmisiin.

DSC_0048
Tän kuvan uskalsin laittaa, koska tää tyty on esiintyny täällä blogissa aieminkin ja tiiän ettei sitä haittaa ;) ♥
Käytiin eilen Wilman kanssa keinumassa (jep sitä se on mitä täysikäset ihmiset useinkin tekee) ja se ihana oli ostanu mulle synttäri/ylppärilahjan, vaikka sanoin kaikille ettei mitään saa ostaa. No Wilma oli osunu ihan nappiin siinä lahjassa, johtuen ehkä siitä että se tuntee mut ehkä vähän turhankin hyvin ja tietää että rakastan (ja se rakastaa myös) kaikkia höyhenjuttuja! Mulla ja Wilmalla on myös joku ihme viiksi fanitus ja jos me muutetaan joskus samaan kämppään niin se on varmaan täynnä jotain viiksi kuvioita..

Kai joku muukin tykkää ihan sikana noista viiksi jutuista, vaikka niitä onkin nykyään kaupat pullollaan? Ja kaikki höyhen (ah-olen-hipseri) jutut on niin lähellä mun sydäntä.

DSC_0364
DSC_0366

No, tiiämpähän mikä tulee roikkumaan mun kädessä koko kesän! Nyt mä varmaan vaan onnistun tuhlaamaan kaikki mun rahat noihin...

Tää päivä on menny laiskoissa merkeissä, nyt mun pitäis kiiruhtaa töihin jos aion toteuttaa mun suunnitelman ja kipasta postissa hakemassa pari mekkoa kokeiluun ennen sitä! 

DSC_0374
Sain myös mun siskolta neljä tommosta ihanaa Nalle Puh mukia!! Oon vuoskaudet vihjaillu et jossei se enää haluu niitä ni mä kyllä voin ottaa, ja yks kaunis päivä ku tulin kotiin nii noi mukit seistä nökötti mun pöydällä!2 comments:

 1. oot ihan mielettömän nätti ja tosi upee blogi, jään seuraileen!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Kiitos paljon ja tervetuloa! :) käyn katsomassa sun blogin!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥