May 14, 2013

Melkeen kun kesäilta

Käytiin eilen Katin kanssa nappailemassa parit kuvat tässä lähellä ja ilma oli ihan samanlainen kun kesäiltoina! Tuoksu ihan samalle ja se sai mut odottamaan tulevaa kesää vielä enemmän! 

Ulkona on nytkin niin upea ilma, ettei tee mieli istua sisällä joten taidan nappasta tosta jonkun kirjan ja kiikuttaa sen tonne nurmikolle viltin kanssa, jos sitä tääkin kalkkilaivan kapteeni sais vähän väriä pintaan! :-D Illalla tän kevään ensimmäinen ja viimeinen tanssinäytös ja sitten tanssitkin on toistaiseksi ohi ihan kokonaan, saa nähdä mitä sitä sitten keksii.

Mutta nyt ei kirjoitus oikeen luista joten hyppelehdin tonne pihalle kunhan saan viimesteltyä mun myöhäisen aamupalan ja aneemiset vesimeloonit joten heippa, nauttikaahan tekin päivästä!

DSC_0011

DSC_0024

DSC_0016

DSC_0055

PS PEUKUT YLÖS MUN SADALLE LUKIJALLE! Jee, kiitos kaikille jotka on liittynyt bloggerin kautta lukijoiksi, unohtamatta niitä jotka (toivottavasti...:D) lukee blogiani jotain muuta kautta! Teette musta erittäin iloisen tytön! ♥ 

6 comments:

 1. Eikä kui söpö toi sun huppari :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Se on kyl maailman söpöin ja vielä mukavin :D!

   Delete
 2. Ihana sinä! ♡ mä en noista seuraamisista mitään tajua (tiiät mut, tekniikan ihmelapsi) mut seuraan sua silti ;) salaa! Iso pusu söpöliini

  ReplyDelete
 3. bloglovin kuittaa! -rita

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥