May 17, 2013

Give your heart a break

DSC_0005


Tuntupas oudolta herätä tänään kaksi tuntia ennenkun kello soi, oli siis aikaa löhöillä sängyssä ja lueskella Epäilystä, oon ihan koukuttunu uudelleen noihin kirjoihin.. Oon nyt parin päivän sisällä lukenu niistä melkeen noi kolme ekaa. Tänään sitten mulla oli semmonen "pakko kattoa ne leffat" fiilis, vaikken oo oikeestaan koskaan tykänny niin paljon niistä elokuvaversioista.

Useimmissa kirjoissa mulla käy niin, että kun oon lukenu sen niin petyn kauheesti siihen leffaan. Ekat Harry Potterit on varmaan ainoat joissa mulla ei oo käyny niin! Toisaalta sitten jos oon eka nähny jonkun leffan niin kirja saattaa tuntua ihan väärältä. Nyt on ihanaa kun mulla on taas aikaa lukea ja voisinkin käydä tyhjentämässä kirjaston joku päivä näitä tyhjiä päiviä varten. Tuntuu niin hullulta ettei joinain päivinä oo oikeestaan mitään velvollisuuksia.

DSC_0026-001

DSC_0022


Mä muuten paloin tiistaina aika nätisti, joten suosittelen todellakin käyttämään sitä aurinkorasvaa!  Mä en pala oikeestaan ikinä, mut nyt istuin tunnin ulkona ja olin ihan kirkkaan punanen. Oli muuten tosi kiva mennä sinne tanssinäytökseen kun mun iho sointu kauniisti vaaleenpunasen mekon kanssa.. ;-) No onneks se on pikkuhiljaa muuttunu ruskeeksi, mut sen jälkeen ulkona ollessa oon kyllä vuorannu itteni aurinkorasvaan.

Nyt alan kriiseilemään huomisia vaatteita, mennään juhlimaan mun ja mun yhden kaverin synttäreitä! Jee, odotan sitä aika paljon kun en oo pitkään aikaan oikeen tehny mitään. Pusmoi, palaillaan ♥

4 comments:

 1. millaset yo-paperit tuli? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä käyny hakemassa, mut luultavasti ne on pysyny aika samoissa kun alustavat eli vähän pettymys ja kaikki ylemmän arvosanan rajoilla.. :D mutta ihan oma moka!

   Delete
 2. Mistä toi sun paita on ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sain sen mun kaverilta Barcelonasta :)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥