May 29, 2013

Höpöttelyä

Huh, ootan jo sitä että nää ylioppilasjuhlat on ohi.. En jaksa enää siivota ja puunata joka paikkaa, lisäks oon yrittäny käydä töissä ja hoitaa muita asioita mitkä oon taas jättänyt ihan viimetippaan.

Inhoon kaikkia virallisia asioita, kuten pankissa asiointia, mutta sinnekin mun pitäis nyt raahautua. Toisaalta nään tärkeemmäksi miettiä miten hitossa laitan hiukset lauantaina??? Onks täällä muita keillä ei oo minkäänlaista havaintoa asiasta? En tiiä yhtään auki vai kiinni.. Mulla on melko yksinkertanen mekko, joten toisaalta haluaisin hiuksen auki, mutta en sitten tiiä onko se vähän tylsä.. Ehdotuksia otetaan vastaan! :-D

DSC_0004
DSC_0004-001
DSC_0070

Hassua, että lauantaina lukio on viimein ihan täysin ohi ja mun ei tarvii palata sinne (toivottavasti) enää koskaan! Paitsi tarvii, koska mulla on suunnitelmana vähän korottaa muutamia aineita.. Heh. Vinkkinä vaan kaikille, jotka ei oo vielä abeja että se lukio ei oikeesti oo kamalan vaikeeta jos vähän jaksaa yrittää, itse en jaksanut ja nyt se kaduttaa, kun oikeesti tajuaa miten pienellä vaivalla olis saanu paljon paremmat paperit joita ois kehdannu esitellä sitten ylioppilasjuhlissa.. Nyt mulla on suunnitelmana lähinnä kertoa että joku varis nappasi ne matkalla kotiin ja en yhtään muista millasia arvosanoja sain..

DSC_5246
DSC_5434

Kohta hipsin kasvohoitoon vähän rentoutumaan ja illalla meen hakemaan mun ylppärilahjan Jumbosta! ♥ Nauttikaa kaikki viimesestä kouluviikosta ja alkavasta kesälomasta, koitan palata vielä ennen lauantaita!

2 comments:

  1. oot kaunis kuitenkin, oli hiukset sit kii tai auki ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha no siitä voi olla montaa mieltä :D

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥