May 23, 2013

HerSecret.fi

Sain mahtavan mahdollisuuden aloittaa yhteistyö HerSecret nimisen nettikaupan kanssa! Jos ette oo kuulleet kyseisestä kaupasta ennen niin mäpä kerron vähän, miksi kannattaa ainakin käydä tutustumassa HerSecretin nettisivuihin ja ihanaan valikoimaan!

1. Ensinnäkin vaatevalikoima. Tarviiko tätä selittää? Mä selasin ihan oikeesti ainakin pari tuntia kaikkia vaatteita, varsinkin mekko-osio koukutti mut ihan täysin! Suosittelen menemään kattomaan jos teillä ei oo vielä mekkoja päättäreihin, ylppärijuhliin, rippijuhliin..

2. Toimitus on todella, ihan todella nopeaa! Oon itse monesti malttamaton, mitä tulee nettikauppojen tilauksiin. Mutta tämä paketti kolahti postilaatikkoon jo muutaman päivän jälkeen. Eli sitäkin suuremmalla syyllä nyt tilaamaan vielä mekkoja, te mattimyöhäset jotka mietitte mitä pistää päälle kesän juhliin! Valikoimaa löytyy ja toimitus on nopea. En voi kuin suositella!

3. Kolmas erittäin hyvä syy tilata vaatteita HerSecretistä, on niiden opiskelijabudjettiinkin sopivat hinnat! Postikuluja ei tarvitse maksaa ja monet vaatteet yllätti mut edullisuudellaan. Lisäksi valittavana oli monta eri maksuvaihtoehtoa, myös niille ketkä ei omista verkkopankkitunnuksia!

Jos ette noista aiemmista linkeistä oo vielä klikanneet niin painakaa nyt ihmeessä TÄSTÄ ja menkää itse kurkkaamaan! Lisäksi, vaikka kyseessä olikin nettikauppa, tuli ainakin mulle semmoinen olo että jokainen asiakas on tärkeä ja asiakkaita pyritään palvelemaan niin henkilökohtaisesti kuin se on mahdollista ja toiveita pyritään toteuttamaan parhaan mukaan. Lisäksi nettikaupasta löytyi  myös isoja kokoja, joten sinne myös kaikki isokokoisemmat tutustumaan!

No siirrytään sitten seuraavaan asiaan, nimittäin sain yhteistyön puitteissa nettikauppaan lahjakortin ja kun valinnan vaikeus oli niin suunnaton, piti mun hellittää (ihan pikkuisen vaan) oman kukkaronkin nyörejä jotta sain nämä molemmat ihanuudet kotiin!

DSC_0052


hersecret1


Tämä musta, hihaton, peplumhelmainen mekko niittikoristeilla iski muhun heti kun näin sen! Ja tämä pelasti mun ylppäri-illan kriisin, että mitä laitan päälle kun lähdetään illalla juhlimaan. En voi oikeesti vaatia mekolta yhtään mitään enempää mitä tää on? ♥

hersecret2


Toinen rakkaus on tämä. En oo varmasti ainoa ihminen, joka on ihastunut kaikkiin pitsikoristeisiin, joita näkyy ilahduttavan paljon vaatteissa nyt! Samantien kun näin tän niin tiesin, että haluan sen :-D Materiaali tässä paidassa on ihanan pehmoista ja tätä on helppo yhdistellä melkein mihin vaan, lisäksi pitsiselkä on melko näyttävä, joten asun voi koota huoletta yksinkertaiseksi sen ympärille! Oon istunu tää päällä siitä asti kun kokeilin sitä ja tätä menoa meen varmaan nukkumaankin tää päällä..

En voisi olla enää yhtään tyytyväisempi HerSecretin tilauksiin ja palveluun, menkää nyt jo katsomaan niitä sivuja, mutta vararautukaa sitten että sinne voi hurahtaa vähän aikaa!

PS. HerSecretin Facebook-sivuilla on meneillään arvonta, jossa voit voittaa KAHDEKSAN eri kategorioiden lempparituotteita itsellesi. Suosittelen osallistumaan, sillä sun ei tarvitse tehdä muuta kuin tykätä HerSecretin facebook-sivusta, tykätä kuvasta ja jakaa se! Helppoa ja nopeaa :-) Kannattaa muutenkin tykätä noista Facebook-sivuista niin saat paljon ajankohtaista tietoa kyseisestä kaupasta ja sen tuotteista!

2 comments:

 1. Oon vissiin ennenkun ihastellut blogin nimeä, niin söpö :3 Ja oot tosi iloisen ja ihanan oloinen tyyppi! :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! :) samat sanat, oon täl hetkellä hyvin koukuttunu sun blogis selaamiseen!!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥