Aug 8, 2013

Sitä sun tätä

Huh mooi! Mulla kesti ikuisuus päästä tällä koneella tänne bloggeriin, jotenkin tuntuu et tää on vaan hitaampi joka päivä ja ootan sitä päivää kun mulla on rahaa ostaa uus kone! En oo taas melkeen pariin viikkoon jaksanut avata konetta, vaikka kamerassa oiskin ollu kuvia tänne jaettavaksi melko paljon. Oon nauttinu pienestä loman tapasesta, mulla on ollu vaan pari vuoroa "oikeaa" työtä ja muuten oon sit tehny vähän lapsenvahtijuttuja! Ens viikolla paluu kuitenkin takas arkeen ja enemmän omien töiden pariin, joten postaustahtikin varmaan normalisoituu, hah!

DSC_0033
asukuvat5

Haluisin kauheesti ostaa kaikkia syksyvaatteita, mutten sais tuhlata rahoja ollenkaan vaan nyt pitäis säästää kaikki mahdollinen, koska mun elämä tulee muuttumaan ihan superpaljon parin kuukauden sisään! Siitä tulee tänne kuitenkin vasta myöhemmin juttua :-)

Haluisin kauheesti kirjotella kaikkea turhaa tänne, mutta tästä tulis maailman sekavin postaus. Kerron nyt kuitenkin jotain pikkujuttuja! Vuokraan Santtua enää tämän kuukauden ja siltä on viimeaikoina irtoillu tosi paljon kenkiä ja nyt sen toinen etukavio on huonossa kunnossa ja se saa lepäillä hetken, mutta ajattelin pistää Katin huomenna kameran taakse ja yrittää ottaa musta ja Santusta vähän tunnelmakuvia!

DSC_0066
DSC_0067

Oon myös innostunu tosi paljon meikkaamisesta nykyään ja tuntuu et viimesetkin roposet meni viikko sitten Kicksiin, kun ostin pari uutta sivellintä jälleen. Nyt mä haluaisin vielä parit ja sitten pääsisin kokeilemaan kaikkea uutta!

asukuvat7
DSC_0050

Ja ainiin, rikoin viikko sitten mun iPhonen etulasin, olin lenkillä ja yhessä vaiheessa vastasin viestiin, jolloin puhelin lipesi mun kädestä ja yritin epätoivosesti tarrautua kiinni kuulokkeiden piuhaan, mut puhelin irtos siitä ja tippui asvaltille. No mä ajattelin ettei sille kuitenkaan mitään käynyt, kun ei ennenkään oo käynyt, mutta kuinkas vaan, siinä oli kauniit säröt. Onneks niin, ettei ne haittaa paljon käytössä, vaikka jossain vaiheessa haluunkin ton korjauttaa! Osaisko kukaan suositella pk seudulta jotain luotettavaa paikkaa?

Kuvailin yhden meikkihaasteen tänään ja yritän saada sen editoitua niin, että se olis lauantaina täällä! So stay tuned ;-)

12 comments:

  1. Ootpa söpö tytsä! Taidankin tietää sut ehkä tutun tuttujen kautta, mystistä :D Mut upeet hiukset jeejee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! :) Ja apua tiiätkö! Kenen kautta :D?

      Delete
    2. No vastaukseks varmaan riittänee pelkkä "Nurmijärvi" :D

      Delete
  2. oot aina yhtä kaunis ja upee♥!

    ReplyDelete
  3. http://onesteptoourlives.blogspot.fi/2013/08/kuin-uusi-iphone.html

    tilaa ebaysta uus lasi ja kiinnitä ite? :) tossa kyseisessä postauksessa kyse on takalasista, mutta kuitenkin. jossain aiemmassa postauksessa noi kyllä puhu jostain paikasta helsingissä, mihin voi lähettää puhelimen ja ne vaihtaa sen lasin parissa päivässä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hui apua, uskaltaisinkoha! Oon niiiiiiin söhelö kaiken tämmäsen kanssa et saa nähä tulisko siitä mitään.. :D Kiitos vinkeistä! :)

      Delete
  4. Ei vitsi mun puhelin koki täsmälleen saman kohtalon! Lenkillä olin ja kompastuin ja lensin puhelin kädessä asfaltille. Säröt tuli täsmälleen samaan kohtaan ja mulla on vielä sama puhelinki! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä! Mikä sattuma :D meinaistko sä korjauttaa sen?

      Delete
  5. Joo mutta kauheen kallista on liikkeessä pelkkä näytön vaihto :( ajattelin ostaa ebaysta tollasen korjaussetin kun maksaa vissiin vaan pari kymppiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm pitäisköhän munkin.. Vaikka oon lukenu et etulasin vaihdossa pitäis purkaa koko puhelin tyyliin osion ja sekös vähän jännittää :DD..

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥