Sep 25, 2013

Peplum trench

trenssi


Hellouu! Kiitoksia tohon alempaan postaukseen kommentoineille, vieläkin saa ehdotella lisää! :-)
Käytiin tänään Katin kanssa vähän ostamassa heppajuttuja, kun lopetan nyt Santun vuokrauksen niin kiitokseksi tästä ajasta! Yksi juttu kuitenkin jäi puuttumaan joten teen uuden reissun vähän myöhemmin.

DSC_0128

DSC_0059

DSC_0060


Hööksistä on lyhyt matka Jumboon joten mentiin lounaalle Hanko sushiin! Vaikka yleensä tykkään sushista niin liekö johtuu tästä flunssasta niin ei maistunut ihan yhtä hyvin, mutta maistui kuitenkin heh...

Päällä mulla oli toi vähälle käytölle jäänyt peplum trenssi, jonka käyttämistä oon syksyssä odottanu tosi kovasti! Harmi vaan, että en sitä niin paljoa pääse käyttämään kuitenkaan.. Tuntuu että tänä vuonna oon saanu hypätä suoraan neuleista toppatakkiin?No löysin Zarasta aivan ihanan lämpösen takin ja nyt mietin, että oisko mun pitänyt ostaa se vai ei... Se oli tosiaan maailman lämpösin ja myös Lontoossa tiedän, että tuun palelemaan vaikkei siellä ehkä samanlaiset pakkaslukemat ookkaan kun täällä! No mutta se jäi sinne vielä roikkumaan, ehkäpä mä käyn sen joku päivä vielä nappaamassa ;-) Oonko ainoo kenellä noi Zaran reissun uhkaa muodostumaan ihan vaarallisiksi??

OOTD4

DSC_0067


Nyt kiskon tän kanakeiton nassuun ja lähden kohta yhden mun kaverin kans vähän juhlistamaan, että se pääsee ylioppilaaksi ja poiketaan myös moikkaamaan toista mun ystävää! Kiva nähdä mahdollisimman monia kavereita ennenkun muutto tapahtuu, vaikka näillä näkymin meidän muuttopäivä vähän viivästyikin, niin menossa silti ollaan ihan innoissamme!!


10 comments:

  1. Toi takki on maailman ihanin! Ja oot supersöpö ♥

    ReplyDelete
  2. Oiii! Toi banneri on vaan jotain täydellisyyttä! <3 Ihana, tyttömäinen, suloinen jajaja! rakkaus!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, mikä ihana kommentti! :)♥ Käyn kurkkaamassa sun blogia!

      Delete
  3. hieno takki! vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, tosi ihana kuulla! :) Käyn kans kattomassa sun blogia!

      Delete
  4. Siis en kestä ku toi sun takki on niin ihana !!!

    ReplyDelete
  5. Oii rakastan sushia!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin! :) Ennen en tykänny niin paljon, mut jotenki kummasti silti eksyin aina syömään sitä ja nyt se on yks ehdottomista lemppareista nammm!!

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥