Oct 24, 2013

Don't worry, if it's supposed to happen, it will

Kamera2

DSC_0169


Mun oli tarkotus laittaa muitakin kuvia tähän, mutta ne ei jotenkin istunut tähän. Mä en tiedä mitä asiaa mulla edes on, ei olla tehty tänään senkään vertaa kun eilen. Annanpas nyt tylsän kuvan tästä "hienosta" elämästä täällä, mutta koska meillä ei oo vielä mitään rutiineja ja mä oon semmonen ihminen joka ei kestä kauaa ilman mitään tekemistä, voisin suoraan sanoa että tää makoilu vähän tylsistyttää.

Mutta silti voin sanoa, että oon aidosti onnellinen täällä. Mua hymyilyttää kaikki yksinkertaiset asiat ja naurattaa paljon. Musta tuntuu kivalta, kun tuntemattomatkin ihmiset tulee juttelemaan. Esimerkiks eilenkin me oltiin Stratfordissa ja siinä joku työntekijä tuli vaan kysymään, että mitä kieltä me puhutaan ja siinä juteltiin ja opetettiin sille suomea! Kiukuttaakin kyllä välillä, koska väsynyt ja nälkäinen Annika sekä väsynyt ja nälkäinen Wilma ei oo ehkä paras yhdistelmä. Onneks se on Wilma joka mulle kiukuttelee ja mä se joka kiukuttelee Wilmalle, koska me ehkä vielä kestetään toisiamme jotenkin :-D

nalle

DSC_0089


Käytiin tänään ottamassa taas vähän kuvia, kun oltiin joskus puolenpäivän jälkeen (lue: kahdelta) jaksettu nousta ja laittautua. Tossa on joku kiva tekojärvilampi systeemi ja siinä sai aika kivoja kuvia, tosin tuuli oli semmonen että musta oli ehkä yks kuva sadasta semmonen missä mulla ei ollu hiukset naamalla, tai ihan kauhee ilme, koska en osaa olla vakavasti.

Mä tästä painun pikkuhiljaa nukkumaan, koska yritän vähän korjata mun unirytmiä! Herään tosin aamu aamulta aikaisemmin, mutta siltikään en saa illalla yhtään aiemmin unta.. No, meen kohta yrittämään! Täällä on muuten ihanan lämmintä, neuleella pärjää ihan hyvin päivällä ulkona, ja illallakin pelkkä nahkatakki riittää. Ihan kiva, koska syksy ei jatkunut Suomessa kovin pitkään niin on kiva, että se täällä on vielä aika alussa!

Muokkailin muuten ulkoasua pikkuisen, kuten varmaan huomasitte.. :-D Mitäs tykkäätte, vähän raikkaampi kun edellinen ja ite kun tykkään tästä tummansinisestä niin käy mulle!

Kamera1

DSC_0192

6 comments:

 1. hei ihana tää ulkoasu :D mä rakastan ulkomaita just sentakia että vieraat ihmiset uskaltaa tulla juttelemaan tollain, kun taas täällä suomessa kaikki on niin vainoharhaisia ja ujoja ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niimpä, Suomessa jos sä tyyliin hymyilet vastaantulijalle niin se saattaa vaan mulkasta vihasesti takas!

   Delete
 2. Ihania kuvia ja ihana uus ulkoasu! :)

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Wilman... Kätevää et me omistetaan nyt kaksinkerroin vaateita kun on molempien vaatekaapit ;)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥