Oct 2, 2013

We never noticed the beauty because we were too busy trying to create it

Moi taas! Me käytiin tänään Katin ja Fannin kanssa nappailemassa vähän syksykuvia ja ensin ajeltiin n. tunti vaan ympäriinsä ettimässä jotain kivaa paikkaa... Mutta löyty semmonen sitten lopulta! Saatiinkin paljon kivoja kuvia ja nyt iski valinnan vaikeus, että miten monta kuvaa (lähinnä omasta naamasta) kehtaan tänne pläjäyttää kerralla! No aika monta, joten jos ette oo pitkien kuvapostausten faneja niin pahoittelen jo etukäteen.

DSC_0026
smile
DSC_0475
2

Mä oon tämmösten kuvapostausten yhteydessä tosi huono selittämään mitään, mutta koska mun tekee mieli kirjotella mun kuulumisia niin tästä tulee sitten tämmönen sekahöpönlöpöpostaus :-D Ihanaa olla tää viikko melkeen kokonaan vapaalla töistä, koska nyt tuntuu että ehtii vähän elämäänkin! Ollaan suunniteltu Wilman kanssa aika paljon jo meidän läksäreitä ja pääsen tällä viikolla mun yhden ihanan ystävän kanssa Antti Tuiskun keikalle! ♥

muru
DSC_0255
DSC_0075
rinsessa

Mulla on aina joku mission impossible saada hyviä kuvia mun parhaiden kaverien kanssa - meinaan siis yhteiskuvia. Jotenki kummasti kaikki aina päätyy siihen et ilveillään kameralle ihan järkyttävän näkösinä tai sitten nauretaan niin paljon, ettei koko hommasta tuu enää yhtään mitään.. Alla ensimmäisenä muutama esimerkki mitä mä tarkotan... :-D No, onneks me saatiin nytkin muutaman ihan "normaalit" kuvat nappailtua!

22
DSC_0341
haha
DSC_0462
21

Mä kiiruhdan nyt hakemaan Wilmaa, jotta ehditään käydä kotiuttamassa mulle yks "pakko saada" neule - siitä alkaakin sit tiukka ostoslakko siihen asti et ollaan selvitty ensimmäisistä laskuista Lontoossa, haha... 

Mitäs tykkäsitte näistä syksyistä kuvista? Entäs miten teidän syksy on alkanut? :-)

12 comments:

 1. Tosi nättejä kuvia ootte saanu! :)

  ReplyDelete
 2. mistä toi takki on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zarasta! :) mietin tosi pitkään ostanko, mut lopulta se kummitteli niin pahasti et oli pakko mennä hakemaan se..

   Delete
 3. oii ihan superihania kuvia!:) haha ja tollaset hassut kuvat kavereidenkaa on just parhaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) ja joo ne on ainakin aidoimpia!

   Delete
 4. Toi on kyl niin ihana mesta ottaa kuvia! käytiin muutenkin tossa aina vaan hengailemassa kivojen maisemien vuoks (asuin siis tossa ylämäen päällä olevalla tiellä) haha! :D ihania kuvia todellakin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijjaa haha! Toi on kyllä tosi nätti paikka ja mietittiin, et siellä sillan alla vois käydä joskus vaikka piknikillä tms kun siellä oli niin nättiä! :) ja kiitos!

   Delete
 5. Heii;) mistä oot ostanut noi housut? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zarasta nekin! :) ai mitenniin oon joku kävelevä Zara mainos...

   Delete
 6. tosi kivoja kuvia sun blogissasi :)

  http://jouua.blogspot.fi , käy kurkkailee jos kerkeät :)

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! ♥