Oct 13, 2013

Farewell & I love me -messut

Olipas pitkästä aikaa viikonloppu täynnä tekemistä! Perjantaista lauantaihin juhlittiin meidän läksiäisiä parhaimpien kavereiden kesken Brit Awards teemalla. Päästiin siis kaikki edes kerran elämässä punaselle (kreppi) matolle kävelemään.. Vaikka aluks näytti et valmisteluja ei tehdä, koska meillä järjestäjillä meni hermot yhteen jos toiseenkiin asiaan, jotka vaan jatko pieleen menemistä ihan sama kuinka monetta kertaa yritti. Mutta loppu hyvin - kaikki hyvin!

DSC_0072
Mun ihana työkaveri yllätti meidät tommosella Lontoo kakulla, niin hieno! ♥

DSC_0131
farewell1
Meille vähän muistoja kavereista Lontooseen! 

Naurettiin paljon ja itkettiin ihan pikkuisen, mutta hauskaa oli! Maailman eeppisin "näin ei voi käydä kun mulle" - tapahtuma alotti koko juhlat loistavasti ryhmäsiivouksella! Kuurattiin meidän keittiö siis lattiasta kattoon, ihan vaan näin huvin ja urheilun vuoksi.  Lyhyesti kerrottuna tää blondi iski blenderiin spriteä ja mansikkapoplea (ei, en ole ikinä kuullut että limu kuohuu kun ne hiilihapot menee nopeasti sekaisin? Siis sikshän niitä pulloja aina ravistellaan??). Arvaatte varmaan minkä värinen meidän valkonen keittiö oli tän jälkeen? Puhumattakaan mun ja mun takana seisseen kaverin naamoista, hiuksista, mekoista, kengistä ja sukkiksista! Kyllä siitä ihan hyvää tuli, mutta oisin mielummin juonu tätä juomaa ihan lasista, enkä nuollu pitkin meidän keittiötä, mut hei pikkuvikoja ;-) Voin muuten kertoa, että aikamoisella paineella ne litkut lenteli ympäri keittiötä! Mutta siitä selvittiin vaan epätoivosella "miks mulle aina käy näin" ilmeellä ja nauramisella.

DSC_0018
IMG_4477
Yllätysvieras!????

DSC_0100

Tänään kävästiin Wilman kanssa I love me -messuilla nimittäin mulla kävi kerrankin hyvä tuuri ja voitin ihanan Inan blogista muutaman lipun! Me pyörittiin siellä hetki ja olin ihan kiva käydä kurkkaamassa noita messuja, joista on kuullut paljon kaikenlaista. Mä ostin itse ainoastaan hampaidenvalkaisukynän, mutta käytiin messujen jälkeen vielä pyörähtämässä kaupoilla ja löysin vihdoin ja viimein mulle uuden laukun! Laitan siitä erikseen muutamia kuvia, kunhan saisin sen kuvattua luonnonvalossa.

farewell
Wipa leikki muotibloggaajaa.

DSC_0223

Niin hassua, enää viisi päivää niin me ollaan Lontoossa! Jos teillä on jotain postaustoiveita joita voisin toteutella ennen lähtöä niin kertokaa ihmeessä. Sitten kun ollaan siellä hetki oltu niin saatte varmasti postausta sisustuksesta, muuttoajatuksista ja siitä mistä kaikki lähti, siitä mitä me siellä oikein tehdään! Tällä hetkellä mun omatkin ajatukset on vähän solmussa, mutta sinne niitä lähdetään availemaan :-)

6 comments:

 1. Voi kulta lähetän sulle kaiken onnen mukaan! Pärjää ja ennen kaikkea pidä hauskaa, sekä muista että oot ihan paras vaikka vastoinkäymisiä tuliskin. Selviit niistä kyllä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja varmasti tulee ihan ikimuistoista tuolla! ♥

   Delete
 2. jatkathan bloggausta lontoosta käsin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jatkan ihan normisti, ainoastaan paikka vaihtuu! :)

   Delete
 3. Sulla on ihana blogi ja sä oot mahottoman kaunis nainen :) Liityin lukijaksi, koska haluun todellaki alkaa seuraamaan sun blogia, ihan huippu!

  h-ihanaelama.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tästä ihanasta kommentista! Sait hymyn mun huulille kyllä loppupäiväksi :)

   Käyn kans kurkkaamassa sun blogia!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥