Oct 16, 2013

Packing and panicking

DSC_0002

DSC_0003


Eilen oli ihana päivä. Lähdin heti aamusta mun siskolle ja vietettiin siellä hetken laatuaikaa saunomalla ja syömällä hyvää aamupalaa, leipomalla hyvä mutakakku.. Heti ekana Lontoossa taidan paastota pari kuukautta, kun tässä viimeviikon aikana on tullu syötyä niin kamalasti kaikkia herkkuja!! :-D Piti vähän aikaa keräillä itteään kun lähin ajelemaan kotiin, nimittäin radiosta tuli heti semmonen itkuherkkisbiisi kun pääsin liikkeelle, eikä se helpottanu yhtään sitä ikävää mikä iski jo kun lähdin siskolta. Illemmalla näin vielä Jannia ja käytiin maailman nopein reissu Ikeassa! Meidän pitäis ehkä päästä Guinnessin ennätyskirjaan, koska selvittiin sieltä ulos n. 5 minuutissa ostamalla vaan sitä mitä me etittiin.

DSC_0019
Me oltiin epätoivosia, koska meidän piti juosta kaiken sen ihanan krääsän läpi siellä alakerrassa :'( Sniif.


DSC_0020

DSC_0018


Yritin alotella myös pakkaamista eilen.. Tiedättekö miten vaikeeta on miettiä mitä vaatteita tulee tarvitsemaan seuraavan vielä tuntemattoman ajan aikana? Miten hemmetissä voi pakata oman elämänsä pariin matkalaukkuun, joista toinen on kaikenlisäksi niin pieni ettei sinne mahdu paljon mitään. Kumpa tietäisin kuinka monesta vaatekappaleesta tuun ekan kuukauden aikana ajattelemaan "miksen mä ottanut tätä mukaan?" niin homma helpottuisin ihan hirveesti. Tällä hetkellä mulla on siis yks räjähtänyt suuri vaate- ja kenkäkasa mun lattialla (okei osa on läntätty nätisti tohon matkalaukun päälle) ja se räjähtää joka kerta vähän enemmän, kun etin siitä jotain tiettyä.

DSC_0045
Sain maailman siisteimpiä suklaita mun siskolta! Niitä tosiaan oli useempi ja mun oli tarkotus syödä noita lentsikassa lohtusuklaana, koska lennän yksin mutta herkkuhimo iski ja oli ihan pakko maistaa muutamaa ;-)


DSC_0039

DSC_0037

Henni on sitä mieltä, että sekin pitää muistaa pakata mukaan! Se menee nukkumaan kaikkien juttujen päälle, mitä oon nyt kasannu tohon lattialle..♥

Mulla ois muutamia asioita vielä hoidettavana, mutten yksinkertasesti tiedä mistä alottaisin.. Pitäis täytellä pari lappusta, tehdä CV:t valmiksi niin, että voisin siellä Lontoossa sitten vaan lisätä niinhin osotteen ja puhelinnumeron ja wääääääääh. Miksi oon näin aikaansaamaton. Kävin mun yhden kaverin kanssa aamupalalla hampparilla ja illalla pitäis käydä vielä sanomassa heipat mun isoveljelle ja hänen kihlatulle. Tuntuu niin kamalalta, kun monet kaverit on siinä itku silmässä hyvästelemässä hetkeksi ja ite vaan seison silmät kuivina, ihan vaan siitä syystä etten mä oo vielä tajunnut että mä  oon ihan oikeesti lähössä toiseen maahan asumaan. En tajua että kohta en voikkaan vaan soittaa kaikille, että nähdäänkö. (Onnea Wilma, saat kuunnella sitä parkumista sitten varmaan useemman tunnin kun siellä Lontoossa tajuun asian joskus..)

Nyt yritän jatkaa tota pakkaamista, että pääsen joskus sinne mun veljelle! Laters alligators!

6 comments:

 1. Voi että ko itelläki kauhea hinku päästä Lontooseen tai jonnekkin muualle Englantiin asumaan :D Tässä oonki hirveenä pähkäilly että pitäiskö lähteä au pairiksi vai vaan mennä Lontooseen tai jonnekkin ja yrittää löytää asunto ja työpaikka. Kauhian hankalaa :s Sitten vielä pelottaa että kuinka paljon vaikeuksia tulis mun englanninkielen kans kun en nyt mitenkään kauheen tottunu oo sitä ääneen puhumaan mutta siellähän sitä oppis :) Hah sori tämmönen pieni purkaus, onnea sun pakkailujen kans ja ootan kyllä innolla postauksia Lontoosta käsin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kannattaa tavotella unelmiaan kyllä asioilla on tapana järjestyä! :) Itekin mietin tota au pair hommaa, mut haluun kuitenkin asuu omillaan! Monet perheet ettii myös semmosia live-out au paireja, kun ettii netistä :) ja muakin vähän jännittää saanko mitään töitä, kun puhun tosi epävarmasti englantia mut oon todennu et tää on paras tapa oppia sitä! :) oon tekemässä tästä aiheesta postausta, kun ollaan saatu asiat järjestykseen siellä Lontoossa niin stay tuned! :)

   Eikä haitannu mitään purkaus, just kiva kuulla et muillakin on samanlaisia mietteitä! Mä varmaan tänne blogiin näytän ihan rauhalliselta tän muuton suhteen, mut oikeesti oon ollu enemmän ja vähemmän paniikissa koko ajan!

   Delete
  2. Oon itseasiassa lähetelly jo aika paljon hakemuksia erillaisiin perheisiin mutta aina niissä tuntuu olevan jotain mikä sitten vähän tökkii siinä tai jotain muuta :/ Ja joo oon kans miettiny tota live-out juttua mutta sitten ois oikeestaa varmaan pakko hommata toinen työ siihen rinnalle että sais oman asunnon vuokran maksettua kun ei au pairin töille taho rikastua... :D Ehkä munki häätyy vaan pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa ja koittaa löytää töitä sitten paikanpäältä :) Ainoa vaan että mun CV ei mikään kauhean kattava oo kun täältä meiän perältä ei oikeen tunnu töitä löytyvän mutta enköhän minäki jonkun puljun löytäis minne ne minut haluais, pitää vaan hurmata ne omana itsenäni! :D

   Delete
  3. Niimpä! Ja sitten aluks vaikka hotellin siivojaksi, kunha jotain työtä löytää! Sillä asenteella mekin lähetään :-) ja itse asiassa esim. kun katsoo gumtree.com niitä live-outteja niin siellä on yllättävän hyvä palkka niillä! Mut sit niihin on varmaan satoja hakijoita niin milläs sieltä erottuis sitten..

   Delete
  4. Niimpä niin, no mutta ei se auta ko lähtä yrittään! Kyllä tää teiän lähtö on saanu muhu entistä enemmän intoa lähtä toteuttaa omaaki unelmaa :)

   Delete
  5. No hyvä!! :) Unelmat on tehty toteutettavaksi ja aina pitää ainakin yrittää tehdä parhaansa niiden eteen!

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥