Oct 17, 2013

Päivä mun kanssa kuvina

uusia


Mun päivä alko aikasella herätyksellä, en ees muista millon oon viimeks joutunu nousemaan seittemältä... Tai mut tuntien en kuitenkaan noussut vielä sillon, koska kaikki aamutoimethan on paljon kivempi tehä tuli hännän alla??? Tein kyllä samalla vuoden torkutusennätyksen kun torkutin vaan 18 minuuttia! Yleensä siinä menee vähän reilu tunti.. Sutasin äkkiä vähän CC voidetta naamaan ja nappasin laukkuun muutaman satsuman aamupalaksi ja sitten juoksin pää kolmantena jalkana autolle!

uusia1


Ajoin nimittäin juna-asemalle ja edelleen jatkuu tää "tykkään kiireestä" teema, olin nimittäin ehtiny jo melkeen portaat alas siihen junalaiturille, kunnes tajusin ettei mulla oo parkkikiekkoa autossa.. No lähdin juoksemaan takas autolle, koska mun tuurilla oisin muuten saanut sakot ja siinä vaiheessa ei ois enää kauheena naurattanu. No - ehdin nipin napin takas junalle ennenkun se lähti puksuttamaan kohti Helsinkiä!

uusia3


Nimittäin mulla oli yhdeksältä aika ripsienpidennysten laittoon! Wilma bongasi postauksen ja tarjouksen noista ripsistä Strictly Style -blogista. Mullahan oli muutama vuos sitten ripset, mutta sillonen laittaja ei tainnut olla alansa parhaasta päästä, nimittäin surullisen kuuluisa loppuhan oli se että mun ennen omat suhteellisen pitkät yläripsest oli mun alaripsiäkin lyhyemmät. Mä vannoin ja vakuutin että ei enää ikinä! Mutta tämä laittaja oli saanut paljon kehuja ja mitä juteltiin siinä aluksi (ennenkun torkahdin siihen penkkiin..) niin on kyllä paha jos heti ekaksi kokemukseksi sattuu huono laittaja. Nyt oon kuitenkin tosi tyytyväinen ja mulla kävi aikamoinen tuuri kun sunnuntai-iltana tiedustelin aikaa, sain ilmeisesti viimeisen vapaan ajan tältä viikolta! No ripsien laitossa meni vähän vajaa pari tuntia ja suuntasin siitä sitten kotiinpäin.

uusia4


Kävin matkalla ostamassa itselleni uuden hamppiharjan, koska edellinen alkaa olemaan jo vähän käytetyn näköinen, heh... Sekä noita Pirkan meikinpoistoliinoja, jotka mä find out (?! en ihan oikeesti nyt keksinyt tohon mitään hyvää suomenkielistä sanaa näillä mun väsypaniikkiaivoilla, anteeksi) ihan parhaina! Sitten käväsin kotona siirtämässä mun säästötilin rahat käyttötilille ja lähdin shoppailemaan menin pankkiin niinkun sivistyneet ihmiset tekee, ja vaihdoin vähän puntia itelleni, jotta saan aluksi ruokaa etc.. Kävin samalla sanomassa vikat heipat mun työkavereille ja syömässä ehkä elämäni viimesen ilmaisen hamppariaterian?!

uusia5


Kotona vitkuttelin hetken, mutta lopulta oli pakko tarttua tuumasta toimeen ja viimeistellä toi pakkaaminen. Onnistuin lopulta ja enää jännätään sitä, että joudunko lentokentällä jättämään puolet tavaroista äitille jos laukku painaakin liikaa, koska mulla on nyt pieni ristiriita tästä informaatiosta paljon se laukku saa painaa!! Ja Henni mökötti kun vein tosta lattialta loputkin vaatteet minkä päällä se pystyi nukkumaan.. On muuten ollut kiva hiihtää eilinen ja tää päivä samoissa vaatteissa missä lähen huomenna, kun muut on ollu tuolla pakattuna.. :-D

uusia6


Pakkaamisen jälkeen jatkoin mun tietokoneen siivousprojektia, ja nyt tästä on kadonnut n. 8000 kuvaa ja videot pitäis vielä käydä läpi! Toimii jotenkin vähän nopeemmin tää tietokone.. Yritin myös täyttää tota Kelan lappusta, mutta en oikeen pystynyt tekemään siitä muuta kun nimen ja osotteen, mutta loput jää täytettäväks sitten äitille kun mä saan ne puuttuvat tiedot, kuten osotteen, puhelinnumeron ja työpaikan sieltä Lontoosta.. Sitten lähdettiinkin Wilman kanssa käymään Jumbossa vaihtamassa sille rahaa vähän lisää ja pelastamassa sen huominen laukkukriisi tolla TB:n laukulla.. Katottiin molemmat hinta osuvasti puntina ja ihmeteltiin kassalla miksi se oli niin paljon kalliimpi kun siinä hintalapussa..

Nyt kun tulin kotiin, lisäsin laukkuun vielä pari juttua, kävin sanomassa heipat Katille ja nyt mun pitäis lisäillä parit biisit puhelimeen, siivota tää kone loppuun ja mennä nukkumaan, että ehdin taas huomenna hoitaa ne tuhat ja yks juttua mitä oon jättäny viimeselle päivälle (kuten adapterin ostaminen..)  En kuvannut ihan loppuun asti tätä päivää, koska mun piti saada tää postaus tänään tänne, seuraavaks oonkin sitten Lontoossa kun tänne kirjottelen enkä tiiä millon se tapahtuu!

Jos haluutte pysyä ajan tasalla kuulumisista, niin instagramia päivittelen varmasti useammin ja sieltähän mut löytää nimellä annikamarias!

4 comments:

 1. ääääääää mä en kestä kun sä OIKEESTI lähet!!! :( :D

  ReplyDelete
 2. Voi että mua jo jännittäis tossa vaiheessa niin paljon et en varmaan sais mitää aikaseks :P Hei oikee ihanaa matkaa, ja kirjottele meille sieltä uudesta kodistasi sitte paaaljon postauksia! ;)

  h-ihanaelama.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon vaan hiihdelly pää kolmantena jalkana ees taas, niin etten oo ees ehtiny ajattelemaan että mä lähen tänään!! Mutta kiitoksia ja varmana päivittelen! :-)

   Delete

Thank you for leaving a comment! ♥