Oct 23, 2013

Viimepäivien kuulumisia

DSC_0020
DSC_0014

Heippa vaan! Mä olin eilen ahkera ja päätin vihdoin raahata vähän kameraakin mukana, kun oltiin "hoitamassa asioita". Tosi ärsyttävää, että me ei tiedetä meidän tarkkaa muuttopäivää eikä meillä tällä hetkellä oo siis osoitetta täällä. Siitä johtuen me ei se saada pankkitilejä avattua, eikä ilman pankkitilejä saada oikeita puhelinliittymiä. Ja noi edelliset syyt myös vaikeuttaa työnsaantia aika paljon.. Eli kiva kierre tässä, eikä me oikeestaan voida vaikuttaa itse mihinkään.

DSC_0016
uusi

No ollaan edes yritetty! Ollaan myös pyöritty ympäri Lontoota, myös meidän lemppariostoskeskuksessa, mutta ihme kyllä ei olla ostettu paljon mitään (lukuunottamatta hyödyllisiä juttuja)! Eilenkin kokeiltiin vaan kaikkia ihania vaatteita, mutta suurimmasta osasta kaupoista lähdettiin ihan tyhjin käsin, vaikka olis halunnu ostaa niin monta asiaa.. Rankkaa tää elämä täällä! Turisteina elellään siis nyt ainakin tää viikko, koska saadaan tietää siitä kämpästä varmaan vasta ensi viikolla.

Kamera
DSC_0140

Me värjättiin molemmat muuten hiukset illalla ja ite ainakin oon tyytyväinen että nyt on sit suunnilleen tasaväriset hiukset, vaikka näistä tulikin aika tummat. Wilmalla taas tuli melkeen mustanruskeet, mutta toivottasti ne siitä vähän haalenisi. Ei siis oikeestaan vielä kuulu mitään ihmeellistä tai jännää, koska me ei olla edes tajuttu että me ollaan muutettu tänne :-D Palailen sitten kun on taas jotain kerrottavaa!

2 comments:

  1. Ompas ihanan näköset ruuat ja aivan ihana tuo perhospaita, sopii sulle tosi hyvin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne oli kyllä hyviä ja ää toi paita on niin superihana, mutten raaskinu ostaa sitä kun se makso melkeen 40 euroa.. :( Pakko kyllä ehkä käydä ostamassa jossain vaiheessa.. :)

      Delete

Thank you for leaving a comment! ♥